Çözüldü✓ Elimde İşlemci ve Anakart var PC Toplama Yardımı biraz aciliyeti var

Sinanflex

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
30000
Merhaba elimde ryzen 5 7500f işlemci ve Biostar B650 MT anakartım var. Laptopumu sattım elime net olarak 25 bin tl kaldı. Mümkünse taksit imkanı olan yerlerden öneri yapabilir misiniz. Bütçe 30 veya 35 civarı çok ta zorlamak istemiyorum. Biraz aciliyeti var yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba elimde ryzen 5 7500f işlemci ve Biostar B650 MT anakartım var. Laptopumu sattım elime net olarak 25 bin tl kaldı. Mümkünse taksit imkanı olan yerlerden öneri yapabilir misiniz. Bütçe 30 veya 35 civarı çok ta zorlamak istemiyorum. Biraz aciliyeti var yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.
Elindekileri de sat hazır sistem al.

Kredi kartınız nedir? Bulduğumuz bütün ürünler için 3 ay vade farksız taksit imkanı yeterli mi? Müsait olduğumda önerileri yapıcam.

Elindekileri satıp, bütçeyi 45-50 bin TL yapıp hazır sistem al. Yoksa 30-35 bin TL sadece ekran kartına gidiyor zaten. Vade farksız 9 taksit sistem önerebilirim.

tavsiye için teşekkürler eğer böyle biraz daha sistemin varsa inceleyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GGWP500 kodu ile 50.999 TL. Vade farksız 9 taksit var.
Vade farksız 9 taksit sadece Trendyol karta özel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye
İdiot
Geri