Neler Yeni

Elimde ki parayı nasıl değerlendirebilirim ?

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Iyi fikirler kankam dediğin gibi ama nasip işi tabi bende de niyeyse hiçbir işim doğru düzgün gitmez o yüzden pek yanaşmak istemiyorum öyle şeylere ama dediğin gibi 600 lük ürünü 250-300 e satan olursa alınıp satılması rahat olur.
Bi de şimdi kasayı satamazsam elimde kalırsa falan o da sıkıntı yani 4500 belki cidden az bi para ama fabrikada günde 12 saat mecburiyetten çalışarak kazandığımdan kalan bi para olduğu için kolay kolay gitmesini pek istemem ve gidersede bu yıl boyu öyle bi parada geçmez zaten elime
Mesaj otomatik birleştirildi:

O da mantıklı tavsiye için teşekkür ederim.

QRuder

80+ Silver
Elimde şuanda 4500 TL var hazır sistem almak istiyorum tabi sizinde bildiğiniz gibi bu fiyata mümkün değil aile desteğide şuan maalesef pek mümkün değil sizce ben bu parayı nasıl değerlendirebilirim veya elimde bu kadar varken riske atmaya değer mi ?
kardeşim dolara felan atlama şuan tehlikeli eşikte ya altına yatır yada git kur korumalı mevduata yatır yas kac bilmiyom baban felan açsın oraya yatır, helal haram hiç umursamıyorsan tabi. Dolar şuan tepe noktasında, pahalıdan alıp pahalıya satmak değil senin yapacağın şey ucuzdan alıp pahalıysa satmak, illia dolar alıcam diyor isen, düşmesini bekle, bana şöyle bir şey sunabilirsin ben bugun alıcam yarın zaten artar dolar bundan sonra düşmez, olabilir fakat riskli, zaten hep öyle olmaz mı düşük risk düşük getiri yüksek risk yüksek getiri unutma :)

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
kardeşim dolara felan atlama şuan tehlikeli eşikte ya altına yatır yada git kur korumalı mevduata yatır yas kac bilmiyom baban felan açsın oraya yatır, helal haram hiç umursamıyorsan tabi. Dolar şuan tepe noktasında, pahalıdan alıp pahalıya satmak değil senin yapacağın şey ucuzdan alıp pahalıysa satmak, illia dolar alıcam diyor isen, düşmesini bekle, bana şöyle bir şey sunabilirsin ben bugun alıcam yarın zaten artar dolar bundan sonra düşmez, olabilir fakat riskli, zaten hep öyle olmaz mı düşük risk düşük getiri yüksek risk yüksek getiri unutma :)
Eyvallah abim yaşım şuan 18 oldu ama kur korumalı mevduatta sanırım nerdeyse çok az getirisi var bildiğim kadarıyla yıllık anaparanın %20 si bile verilmiyo en yüksekten veren dolar işi içinde haklısın tabi şuan zaten fazla yüksek bi noktada zaten faizde 13 den 12 ye düşürülünce bile 50 kuruş oynadı o yüzden ordan riske atmak mantıksız ama onun dışında da benim yapabileceğim pek bir şey bilemiyorum yinede bilgilendirmen için teşekkür ederim.

QRuder

80+ Silver
Eyvallah abim yaşım şuan 18 oldu ama kur korumalı mevduatta sanırım nerdeyse çok az getirisi var bildiğim kadarıyla yıllık anaparanın %20 si bile verilmiyo en yüksekten veren dolar işi içinde haklısın tabi şuan zaten fazla yüksek bi noktada zaten faizde 13 den 12 ye düşürülünce bile 50 kuruş oynadı o yüzden ordan riske atmak mantıksız ama onun dışında da benim yapabileceğim pek bir şey bilemiyorum yinede bilgilendirmen için teşekkür ederim.
Tek kelime ediyorum sana ALTIN

Zarar etmen çok düşük

yakın zamanda tek bir düşüş olmuş 12TL civarı, kolay kolay düşmez daha

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Makasi az olan yerden dolar alirdim

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Yaane sistemin alıcısı çıkmaz belki aylarca ama altını elini kolunu sallasan da arttığı zaman kuyumcu alcak
Aynen öyle

Makasi az olan yerden dolar alirdim
Ama şuan fazla uç fiyatta bundan sonra ne olacağı tabi belli olmaz ama o riski alacak durumda pek değilim ne yazık ki yinede bilgin için teşekkür ederim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Ama şuan fazla uç fiyatta bundan sonra ne olacağı tabi belli olmaz ama o riski alacak durumda pek değilim ne yazık ki yinede bilgin için teşekkür ederim.
Rica ederim iyi forumlar

Top Bottom