Neler Yeni

Elimdeki 2 telefonu, 2 tane iphone 11 ile takaslamayı düşünüyorum ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostlar elimde 1 adet yurt dışı mi 11 lite var. Bir de galaxy a72 var. İthalat yoluyla kaydedilmiş diyor, yurt dışı ürününe giriyor mu bilemedim siz söyleyin.
Neyse, sahibinden de a72'nin piyasasına baktım ikinci elleri ortalama 8-8.5k'ya gidiyor, benimkinde çizik dahi yok zaten. mi 11 lite da 5-5.5k arası değişiyor.

Bu takas için İstanbul'da olanlarınızın aşina olacağı Sirkeci'de bulunan meşhur Doğubank'a gideceğim. Tek tek tüm telefonculara soracağım.

Bunlara en kötü ihtimalle 13k değer biçip üzerine 2 tane ikinci el iphone 11 almayı düşünüyorum. Yani en azından kafamdaki fikir bu yönde.
Peki bir kaç sorum var.

Öncelikle bu takas mantıklı mı ? Yani performans açısından yanlış araştırmadıysam iphone zaten önde. Mi 11 lite'ın kamerası aşırı kötü, samsung o kadar üzmüyor ama selfie kamerası
beni pek hoşnut kılmıyor. Yani genel olarak uzun ömürlülük, performans ve kameradan ötürü iphone 11'e geçmek istiyorum.

Peki sizce kafamdaki bu fiyat tahminleri doğru mu çok mu abarttım ? Yani telefonları bunun altına indirip öldüreceklerini sanmıyorum.
Daha ekleyecek bir şey gelmiyor aklıma düşüncelerini bekliyorum.
@şahin doğan

şahin doğan

80+ Platinum
A72'yi Doğubankta o fiyattan satmanın imkanı yok, hatta sahibinden de bile satamayabilirsin.
2 Adet iphone 11 almak yerine 1 tane 11, 1 tane 7 alsan çok daha mantıklı.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A72'yi Doğubankta o fiyattan satmanın imkanı yok, hatta sahibinden de bile satamayabilirsin.
2 Adet iphone 11 almak yerine 1 tane 11, 1 tane 7 alsan çok daha mantıklı.
iphone 8 veya x desen neyse de 7 çok düşük ya. O zaman min. kaçtan satabilirim var mı aklında fiyat ?

şahin doğan

80+ Platinum
iphone 8 veya x desen neyse de 7 çok düşük ya. O zaman min. kaçtan satabilirim var mı aklında fiyat ?
2. Cihazı ne için alıyorsun ? Fiyat hakkında net bir bilgim yok.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
emir yapar
Bilmediğimden soruyorum şimdi elinizdeki 2 telefonu diyelim ki 13k'dan takasa soktunuz, 2 adet iPhone 11 almayı nasıl düşünüyorsunuz ki ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. Cihazı ne için alıyorsun ? Fiyat hakkında net bir bilgim yok.
İkizimin telefonu. Şimdi kendime iyi ona kötü bir şey alamam, alıcaksam aynı olacak. Zaten ben üstüne para koymayacağım ikizim koyacak ikna edebilirsem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmediğimden soruyorum şimdi elinizdeki 2 telefonu diyelim ki 13k'dan takasa soktunuz, 2 adet iPhone 11 almayı nasıl düşünüyorsunuz ki ?
Üzerine nakit koyacağım diyorum ?

Top Bottom