Neler Yeni

ELITE-DUAL 4070 SUPER Sistem ve Monitör Tavsiyesi

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK

ELITE-DUAL4070SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli​

Arkadaşlar herkese merhaba,
Bugün bu sistemde rami 32 ve M2 SSD'yi de 1 TB upgradeleyip sipariş verecem. Upgrade sonrası fiyat 62 bin TL oluyor. Sizce iyi midir, önerebileceğiniz bir şey olursa mutlaka yardımınızı bekliyorum. Ayrıca bu sistem için monitör tavsiyesi de verirseniz çok sevinirim. Monitör için bütçem max 8k. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Rüveyda Akın
Monitör için aşağıda linkini paylaştığım ürüne yapış kaçırma. Daha iyisini bulamazsın bu fiyata.

Her an bitebilir. Normal fiyatı 9k olması lazım. Dün de 4500'den satmışlardı ancak iptal edip bu fiyattan koydular. Hala ucuz.

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özür diliyorum konuda belirtmeyi unutmuşum, Monitör tercihim 27'' Curved 165 hz+ 1 ms ve mümkünse IPS olacak eğer yoksa VA panel de olabilir. İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör için aşağıda linkini paylaştığım ürüne yapış kaçırma. Daha iyisini bulamazsın bu fiyata.

Her an bitebilir. Normal fiyatı 9k olması lazım. Dün de 4500'den satmışlardı ancak iptal edip bu fiyattan koydular. Hala ucuz.
Teşekkürler hocam listeye ekledim. Curved istiyordum fakat IPS olarak bunu listeye ekledim, başka önerilerin varsa değerlendirmem açısından listeme ekleyebilirim.

Gurkanpiro

80+ Gold
buna bakardım sistem baya pahalı bırde psuyu degıstırın eklemeyi unutmusum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-04 173240.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-04 173240.png
    118.3 KB · Hit: 28

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buna bakardım sistem baya pahalı bırde psuyu degıstırın eklemeyi unutmusum
attığım sistemden farkı nedir bunun hocam arada baya fiyat farkı oluşmuş. Palit marka ekran kartı istemiyorum, Asus marka bakıyorum, asus ekleyince ne kadar fiyat farkı çıkıyor?

Gurkanpiro

80+ Gold
attığım sistemden farkı nedir bunun hocam arada baya fiyat farkı oluşmuş. Palit marka ekran kartı istemiyorum, Asus marka bakıyorum, asus ekleyince ne kadar fiyat farkı çıkıyor?
daha ucuz ekran kartıını jetstream yaparsanız nerdeyse asusa yakın sogutma performansı verır

lil kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mirza Ahmet
Steam
M1RZ4

ELITE-DUAL4070SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli​

Arkadaşlar herkese merhaba,
Bugün bu sistemde rami 32 ve M2 SSD'yi de 1 TB upgradeleyip sipariş verecem. Upgrade sonrası fiyat 62 bin TL oluyor. Sizce iyi midir, önerebileceğiniz bir şey olursa mutlaka yardımınızı bekliyorum. Ayrıca bu sistem için monitör tavsiyesi de verirseniz çok sevinirim. Monitör için bütçem max 8k. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar...
356 TL farkla PSU'yu 750 W yapabilirsin

Bu arada pc'yi sonradan upgrade etmeyi düşünüyorum diyorsan bence şöyle bir sistem daha iyi olur. Açıkçası şu sıralar ben de çok araştırma yaptım. Biraz daha para biriktirdikten sonra şu sistemi almayı düşünüyorum. Bence bu sistem rahat 5080'e yeter.
1728203180173.png

Son düzenleme:

2xYam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
İsmail Erdem Konyar
Niye Asus? Markaya göre almak yerine soğutmaya göre almak mantıklı. İkisininde soğutmasına bakabilirsin. Ayrıca sırf Asus olsun diye 10k daha fazla vermek hiç mantıklı değil.

sako.TPZ

80+
Özür diliyorum konuda belirtmeyi unutmuşum, Monitör tercihim 27'' Curved 165 hz+ 1 ms ve mümkünse IPS olacak eğer yoksa VA panel de olabilir. İyi forumlar.

Teşekkürler hocam listeye ekledim. Curved istiyordum fakat IPS olarak bunu listeye ekledim, başka önerilerin varsa değerlendirmem açısından listeme ekleyebilirim.
Curved olup IPS olan gaming monitörler 38 binden başlıyor daha ucuzları 60hz iş monitörleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,069
Üyeler
160,794
Son üye
aroxı
Top Bottom