Neler Yeni

Elraen parva özelleştirme ve 75 hz monitör önerisi

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
fps değerleri birbirine pek uzak değil gibi sence ardaki fiyat karkına değermi eğer değer diyorsan önerdiğin şekilde alacağım çünkü beni en az 3 sene idare etmesini istiyorum daha sonra ekran kartı yükseltmesine giderim oyunlarda öyle ultra grafik takıntım yok 10 senedir AMD A6-3420m 1.50ghz apu işlemcili 6 gb ramli laptop kullanıyorum
Değer 1650Super RX580 den daha iyi hem Nvidia da driver sorunu vs. Yaşamazsın

Daudga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sidar Temiz
:D HDD ye karşı ayrı bi sevdam var ama cidden 240gb hızlı dolar
aynen hattta benim için 240 çok düşük bir boyut şuan kullandığım laptopta ki 2 tb hdd nin %96 sı dolu
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitör 144hz al bence
fazla bütçem yok okul için para biriktiriyorum ve her ay düzenli olarak almam gereken ilaçlar(sigortam yok aylık 530 tl ödüyorum) var bu yıl sonunda işten çakacağım 2 senedir çalışıyorum bu sene okula gitmeyi düşünüyorum

Değer 1650Super RX580 den daha iyi hem Nvidia da driver sorunu vs. Yaşamazsın
tamam ozaman 1650 alacağım örilerin için gerçekten çok teşekkür ederim ve bir sorum daha var 95 tl daha verim 600w bir güç kaynağı layım mı yoksa 550w yterli olacakmdır

Son düzenleme:

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
aynen hattta benim için 240 çok düşük bir boyut şuan kullandığım laptopta ki 2 tb HDD nin %96 sı dolu

fazla bütçem yok okul için para biriktiriyorum ve her ay düzenli olarak almam gereken ilaçlar(sigortam yok aylık 530 TL ödüyorum) var bu yıl sonunda işten çakacağım 2 senedir çalışıyorum bu sene okula gitmeyi düşünüyorum

tamam ozaman 1650 alacağım örilerin için gerçekten çok teşekkür ederim ve bir sorum daha var 95 TL daha verim 600w bir güç kaynağı layım mı yoksa 550w yterli olacakmdır
Gerek yok 550W yeterli

Top Bottom