Neler Yeni

Elraenn Parva ssd kronik sorunlu mu

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
A400'ün m2 si olduğunu ilk defa duydum şu anda :D
NVMe değil hocam, M.2 SATA.

Neredeyse bütün SATA SSD'lerin zaten M.2 SATA versiyonları var. Örneğin bunların hepsi SATA SSD'ler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

250GB'lık seçeneği kaldırmışlar. :/

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
NVMe değil hocam, M.2 SATA.

Neredeyse bütün SATA SSD'lerin zaten M.2 SATA versiyonları var. Örneğin bunların hepsi SATA SSD'ler.

250GB'lık seçeneği kaldırmışlar. :/
Hocam birisi 480Gb birisi 250 Gb ona göre depolama ihtiyacı var.

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Aradaki fark çok fazla yaa
310 lira vermek yerine sıfır 250 gb patriot ssd alırsın
310TL fark 250GB'lık değil 500GB'lık model için. Yani 310TL farkta 240GB'tan 500GB'ya çıkıyor.

Hocam birisi 480Gb birisi 250 Gb ona göre depolama ihtiyacı var.
Yok attığım SSD'leri M.2 SATA'ya örnek olarak attım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
O manada demedim. O ssd yerine ek alırsın mantığıyla söyledim
Ek olarak Patriot almaya gerek yok ki?

240 + 240GB veya 500GB. Üstelik A2000 daha kaliteli.

Patriot'un tercih edilmesinin tek sebebi ucuz olması. Yoksa çok iyi bir SSD değil. DRAM bulundurmuyor ve ısınan, giriş seviyesi hatta neredeyse kötü diyebileceğimiz bir kontrolcüye sahip. A400 ile aynı kontrolcüye sahip. Fiyatı bu eksikleri telafi ediyor bu yüzden tercih ediliyor. 300TL olsa 240GB Patriot Burst asla alınmayacak bir SSD olur.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
puhahajshda kardeşim bak keyfine az geçmiş konulara git onu alma o kronik sorunlu deyip A400 önerenlerden şimdi de A400 kronik sorunluya döndü iş, çok değil biraz search et kronik sorunlu demedikleri SSD modeli kalmadı ha belki Samsung oda kronik sorunlu olsa bile markadan ötürü kronik sorunlu demezler :) forumlara SSD sorma kafayı yersin

Nachi

80+ Platinum

Dün sipariş ettim doğru düzgün sistem bulamadım ve bende özelleştirerek bu sistemi aldım ssd kingston m2 A400 Kronik sorunlu sanırım
sonradan parça değişimi yapacağım zaten 2-3 ay idare eder mi bu ssd beni yada gerçekten kronik sorunlu mu yani tam anlamadım m2 hem sata ssd di de mi var?
almasaydınız sistemi kötü.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ek olarak Patriot almaya gerek yok ki?

240 + 240GB veya 500GB. Üstelik A2000 daha kaliteli.

Patriot'un tercih edilmesinin tek sebebi ucuz olması. Yoksa çok iyi bir SSD değil. DRAM bulundurmuyor ve ısınan, giriş seviyesi hatta neredeyse kötü diyebileceğimiz bir kontrolcüye sahip. A400 ile aynı kontrolcüye sahip. Fiyatı bu eksikleri telafi ediyor bu yüzden tercih ediliyor. 300TL olsa 240GB Patriot Burst asla alınmayacak bir SSD olur.
Bu konuda bu kadar bilgim yok kusura bakmayın.
A2000 güzel bir ssd evet haklısınız

mythrowib

80+ Silver

Dün sipariş ettim doğru düzgün sistem bulamadım ve bende özelleştirerek bu sistemi aldım ssd kingston m2 A400 Kronik sorunlu sanırım
sonradan parça değişimi yapacağım zaten 2-3 ay idare eder mi bu ssd beni yada gerçekten kronik sorunlu mu yani tam anlamadım m2 hem sata ssd di de mi var?
a400 kronik sorunlu sencede zaten m2 olup 500/350 olması gariip değilmi

wthr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Davud Efe Dal
m.2 ssd leri hakkında çok bir fikrim yok ancak onlarda sıkıntı yok diye biliyorum.
Bilgi
puhahajshda kardeşim bak keyfine az geçmiş konulara git onu alma o kronik sorunlu deyip A400 önerenlerden şimdi de A400 kronik sorunluya döndü iş, çok değil biraz search et kronik sorunlu demedikleri SSD modeli kalmadı ha belki Samsung oda kronik sorunlu olsa bile markadan ötürü kronik sorunlu demezler :) forumlara SSD sorma kafayı yersin
Çok saol abi .

a400 kronik sorunlu sencede zaten m2 olup 500/350 olması gariip değilmi
Diğer arkadaşlar m2 değil m2 sata dediler o yüzden normal

mythrowib

80+ Silver
Bilgi

Çok saol abi .

Diğer arkadaşlar m2 değil m2 sata dediler o yüzden normal
silindi

senin olduğunu bilmiyordum abi pardon sildim mesajı.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kronik sorunlu olayı ne kadar doğru bilmem ama kötü bir SSD olduğu kesin. Niye tercihler arasında A2000 varken insanlar A400 alsınlar ki?
Aynı zamanda forumda bu SSD'yi kullanan çok kişi var, çoğunda yazma hızı düşmüş. @rdeMStakeN'de kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Top Bottom