Neler Yeni

Empire Earth online nasıl oynanır?

Rikka

80+ Bronze
Gameranger ile denedim ama olmadı. Neoee diye bir şey varmış sanırım. İndirmeye de korktum virüslü falan çıkar diye. Nasıl online oynayabilirim?
Sitesi bu.
(Bu arada oyun bende var. GOG'dan aldım. Ama Gameranger bir türlü yerin tespit edemedi.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
survivalturk
verdiğin link doğru kardeşim. Tamda o siteden indiriyorsun. Empire Earth 1 zamanında Sierra tarafından Serverleri destekleiyordu. Sonra Server desteği kaldırıldı. Ardından save-ee eklenti programlarla EE oyununu oynardık. Artık NeoEE var tamamen ücretsiz oyunun aynısı. indirip kuruyorsun. 'Multiplayer' kısmına tıklayıp kayıt olduktan sonra giriş yapabiliryorsun. Son günlerde hatta güncelleme geldi. Hile yapanlar artık yapamıyor ayrıca ranking sistemi geldi. Derece ve rütbe kazanabiliyoruz online kısmında. Senelerin oyunu hala zevk alarak oynarız. Whatsapp grubumuz bile var 17 kişilik.

Son düzenleme:

Rainbow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ozan türker
verdiğin link doğru kardeşim. Tamda o siteden indiriyorsun. Empire Earth 1 zamanında Sierra tarafından Serverleri destekleiyordu. Sonra Server desteği kaldırıldı. Ardından save-ee eklenti programlarla EE oyununu oynardık. Artık NeoEE var tamamen ücretsiz oyunun aynısı. indirip kuruyorsun. 'Multiplayer' kısmına tıklayıp kayıt olduktan sonra giriş yapabiliryorsun. Son günlerde hatta güncelleme geldi. Hile yapanlar artık yapamıyor ayrıca ranking sistemi geldi. Derece ve rütbe kazanabiliyoruz online kısmında. Senelerin oyunu hala zevk alarak oynarız. Whatsapp grubumuz bile var 17 kişilik.
aga ben dediklerini yaptım hatta drexmod varmış onuda indirdim arkadaşlarda aynı şekil oyuna başla diyoruz sayıyor oyunu başlatmıyor maçı açmıyor birtürlü başka bişeymi yapmamız lazım bilen varsa yazsın lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,034
Üyeler
170,455
Son üye
alihan10
Top Bottom