Neler Yeni

En az 3 adet programlanabilir tuşu bulunan mouse önerisi

Strekeos

80+
Bütçe
5499
Merhaba arkadaşlar,

Baş parmağımın altında ya da baş ve küçük parmak beraber en az 3 ekstra tuşu bulunan (razer basilisk veya logi g502 gibi) kablosuz ve tercihen RGB özelliği mevcut bir mouse arıyorum.

Normal yan 2 tuştan memnun değilim. Hem ileri geri hem de discord bas konuş için kullanmak problem oluyor. İleri veya geri yapmamak içi her konuşacağımda tarayıcıdan farklı bir yere tıklamak zorunda kalıyorum.

Tüm yorum ve önerilere özellikle de halihazırda kullanan veya kullanmış olan arkadaşların tecrübelerine açığım.

Şu an aklımda olan ve indirim beklediğim modeller:
Alternatif olabilecekler:
Aklımın kaldığı ancak yorumları çok iyi olmayan modeller:

Son düzenleme:

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan
Ben ss rival 5 kullanıyorum öneririm

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
ömer faruk
basilisk v3 pro ve model I2 wireless var elimde ikisini de tavsiye ederim ama benim için sonsuz teker önemli değil ve aynı mouse ile oyun da oynayacağım diyorsan model I2 daha avantajli olur ağırlık açısından
Mesaj otomatik birleştirildi:

aerox 5 wireless ile model I 2 zaten aşağı yukarı aynı ağırlıktalar onu da değerlendirebilirsin

Strekeos

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
basilisk v3 pro ve model I2 wireless var elimde ikisini de tavsiye ederim ama benim için sonsuz teker önemli değil ve aynı mouse ile oyun da oynayacağım diyorsan model I2 daha avantajli olur ağırlık açısından
Mesaj otomatik birleştirildi:

aerox 5 wireless ile model I 2 zaten aşağı yukarı aynı ağırlıktalar onu da değerlendirebilirsin
Glorious'un software kısmından ve kalite kontrolünden çok şikayet eden var yoksa ben de model I2 düşünmüştüm en başta.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
ömer faruk
Glorious'un software kısmından ve kalite kontrolünden çok şikayet eden var yoksa ben de model I2 düşünmüştüm en başta.
kalite konusunda herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar , uygulama kısmı tabii bi razer ya da ss kadar gelişmiş değil ama gündelik kullanımda bana bi sıkıntı çıkartmadı. Razerdaki kadar detaylı bir tuş ataması yapamıyorsun bildiğim kadarıyla ama temel seçenekler mevcut

Strekeos

80+
kalite konusunda herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar , uygulama kısmı tabii bi razer ya da ss kadar gelişmiş değil ama gündelik kullanımda bana bi sıkıntı çıkartmadı. Razerdaki kadar detaylı bir tuş ataması yapamıyorsun bildiğim kadarıyla ama temel seçenekler mevcut
Çoğu kişi malzeme kalitesine laf edip grip tape ile kullandığını söylemiş diğer türlü rahat tutamadıklarını belirtmiş. Sizin tecrübeniz nasıldı ?

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
ömer faruk
delikli mouselar ile ilgili bu muhabbetin abartıldığını düşünüyorum şahsen , aerox 5 wireless , beast x max , glorious model ı2 kullandım delikli olarak herhangi bi rahatsızlık ya da tutuş sorunu yaşamadım. zaten gloriousda clickler ve yanlar kapalı sadece arka kapak delikli ondan dolayı da tutamadığını söyleyenler biraz abartıyodur

Strekeos

80+
delikli mouselar ile ilgili bu muhabbetin abartıldığını düşünüyorum şahsen , aerox 5 wireless , beast x max , glorious model ı2 kullandım delikli olarak herhangi bi rahatsızlık ya da tutuş sorunu yaşamadım. zaten gloriousda clickler ve yanlar kapalı sadece arka kapak delikli ondan dolayı da tutamadığını söyleyenler biraz abartıyodur
Delikten çok üretildiği malzemeye demişler, elleriniz kuru ise mouse tutulmuyor çok kayıyor diye belirtmişler. Ben de halihazırda delikli mouse kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
ömer faruk
1 seneye yakındır kullanıyorum tutuş sorunu yaşamadım ama elim de büyük mouse içine tam oturuyor belki küçük elli birisi için ıslakken zor oluyodur tutuşu ama yine de çok anlam veremedim bu tutamıyorum olayına , sorun yaşayacağını düşünmüyorum o yüzden

Top Bottom