Neler Yeni

En çok oyuncusu olan MMORPG oyun tavsiye eder misiniz?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Şöyle dört dörtlük uzun süreli oynayacağım bir oyun bulamadım her oyunun eksik bir yanı oluyor bana açık dünyası güzel, PVP sistemi zevkli olan, gelişmek için fazla zaman gerektirmeyen bir MMORPG oyun lazım. Nerede saçma sapan oyunlar var bütün kitleler bu oyunlara doluşmuş!

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En popüler biri FPS diğeri MOBA komedi bir tablo CS GO tamam çocukluğumuzun efsane oyunu ama artık modası geçti ne anlıyorlar hala anlamadım! MOBA zaten oyun sektörüne yapılmış en büyük darbedir bu kadar boş anlamsız bir oyun türü görmedim ben hayatımda ama gel işte popüler!
Ekran görüntüsü_20230120_145303.png

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
MOBA zaten oyun sektörüne yapılmış en büyük darbedir bu kadar boş anlamsız bir oyun türü görmedim ben hayatımda ama gel işte popüler!
O gözle bakacaksan CS:GO, Valorant falan da bomboş oyunlar, sürekli aynı şeyler. Hiç bir anlamı yok yaptığın şeyin? Battle-Royal oyunlarda aynı şekilde keza. Atla, öl ya da öldür.

Dediğin bomboş yoruma bakacak olursak tek yapılması gereken oyun türü hikayeli oyunlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Elder scrolls online öneririm yaklaşık 800 saat oynadım zaman yok diye oynayamıyorum ama çok zevkli ve güzel bir oyun

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O gözle bakacaksan CS:GO, Valorant falan da bomboş oyunlar, sürekli aynı şeyler. Hiç bir anlamı yok yaptığın şeyin? Battle-Royal oyunlarda aynı şekilde keza. Atla, öl ya da öldür.

Dediğin bomboş yoruma bakacak olursak tek yapılması gereken oyun türü hikayeli oyunlar.
Metin 2 gibi bi tarzı olan ama daha iyi grafikli bir MMORPG lazım bana Valaront falan bana boş geliyor maç sırasında AFK kalanlar oyundan çıkanlar kanser oluyorum MOBA da aynı o yüzden bu tür oyunları sevmiyorum ben kendim özgürce takılacağım MMORPG oyun türlerini seviyorum ayrıca Valorant falan basit oyun bir kaç hafta ağırlık versem oyunun prosu olurum oyunda amatör olmama rağmen takımı taşıyan ben oluyorum genelde bir de bu oyunun turnavalarını yapıyorlar ya komedi 😂 o yüzden FPS oyunlarında iyi oyuncu yoktur şans vardır ben silah tepmesin diye sabit duruyorum çömeliyorum tam kafasına tekli atışlar yapıyorum karşıdaki adam gelişi güzel tarıyor ben ölmüşüm o yüzden saçma geliyor bana ben burada teknik konuşturuyorum karşıdaki adam rastgele tararken bir tanesi kafaya geliyor ölmüşüm bu yüzden FPS oyunları saçma geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARK: Survival Evolved bu oyun hakkında bilgisi olan?

Son düzenleme:

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Valorant falan basit oyun bir kaç hafta ağırlık versem oyunun prosu olurum oyunda amatör olmama rağmen takımı taşıyan ben oluyorum

ARK: Survival Evolved bu oyun hakkında bilgisi olan?
O işler öyle olmuyor be maalesef :peeposad:
Neyse, ARK'a gelecek olursan ARK 2 çıkacak bu yıl, ARK çok eski ve dengesiz bir oyun. MMORPG de değil, hayatta kalma türünde bir oyun. Zamanına göre zevkliydi güzeldi ama şahsımca artık oynanmaz.

SCUM, V Rising bunlara göz atabilirsin, bunlar da hayatta kalma MMO tarzında.
Conan Exiles önerirdim ama sunucuları leş, çok fazla ping var oynanmıyor.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Koray Yıldız
New World ve Elder Scrolls Online... öneririm.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
New World ve Elder Scrolls Online... öneririm.
Türkçe olsalar oynayacaktım

Genshın Impact diye dünyada baya popüler bir oyun Türkçe dil desteği gelmişti bir süre oynadım ama PVP sinin olmaması diyologların aşırı fazla olması direk geçme imkanı sunmaması beni sıktı ve bıraktım

Şöyle ortamı olan güncel grafikleri iyi bir oyun yok mu? Eskiden TR ye grafikleri iyi MMORPG ler gelmişti Yulgang 2 ve Echo of soul ama değerleri bilinmedi kapandı
1674254423146.png

Son düzenleme:
Top Bottom