Neler Yeni

En Düşük PİNG'i nasıl alabilirim?

isso35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
lin vizo
Merhaba arkadaşlar millet euwestte 45 50 pingle oyun oynuyor bense 70 65 pingle çok bi fark değil zaten ama nasıl 45 50 ping alıyolar cat 6 kablo vs muhabbeti duydum bundan mı upload downloadla alakalı olmadığını biliyom pingin bu durumdan anlayan biri nasıl en düşük ping alabilirim söyleyebilir mi internet sağlayıcım Superonline

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ömer Kurşun
Merhaba arkadaşlar millet euwestte 45 50 pingle oyun oynuyor bense 70 65 pingle çok bi fark değil zaten ama nasıl 45 50 ping alıyolar cat 6 kablo vs muhabbeti duydum bundan mı upload downloadla alakalı olmadığını biliyom pingin bu durumdan anlayan biri nasıl en düşük ping alabilirim söyleyebilir mi internet sağlayıcım Superonline
şöyle söyliyim cat 3 tü galiba bizdeki kablo incecik hiçbirşeye yaramaz bir kabloydu cat 6 ya geçtim down upload hepsi son seviyeye geldi o yüzden pingimde düzgün oldu yani cat 6 kabloya geçiş yap

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Pingin düşük olması için sunucuya mümkün olduğunca daha yakın olman lazım ama bu pek fazla bizim elimizde olan bir şey değil ancak internet kablolarını cat6 ya geçirip modemi upgrade edip veya güncelleyip birde en yüksek hızı alabileceğin türknet gibi operatörlere geçiş yaparsan pingin düşebilir.

Top Bottom