hocam klavyenin gorunusu baya guzel hosuma gitti ama bu Power Silver switchi ilk defa duydum biraz baktim tek bulabildigim fazla hassas olmasiymis sesi fazla midir sizcehttps://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye bu ürün bütçenizi aşıyor ama bir bakın derim az önce sipariş verdim ben de.Yıbaşı özel ve içerik üreticisi kodu kullanınca 69tl de indirim yapıyor 2200-2250 geliyor fiyatı.
hmm ama yinede membran kadar olmasada biraz ses cikarabilir bencestok olarak gelen switchler genelde sessiz switch olmuyor. Outemu silent peach gibi sessiz bir switch alırsan klavyen membran kadar anca ses çıkarır
Ben klavye kısmına pek hakim değilim,bunu önerdiler bana ben de incelemelerine baktım iyi geldiği için alıyorum.hocam klavyenin gorunusu baya guzel hosuma gitti ama bu Power Silver switchi ilk defa duydum biraz baktim tek bulabildigim fazla hassas olmasiymis sesi fazla midir sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
hmm ama yinede membran kadar olmasada biraz ses cikarabilir bence
ayri switch alamam suan butcemi asar
stok olarak gelenlerden en sessizi hangisi peki hocam
akko 5075b alabilirsin cream yellow ya da piano prolu hangisini bulursanhocam klavyenin gorunusu baya guzel hosuma gitti ama bu Power Silver switchi ilk defa duydum biraz baktim tek bulabildigim fazla hassas olmasiymis sesi fazla midir sizce
hmm ama yinede membran kadar olmasada biraz ses cikarabilir bence
ayri switch alamam suan butcemi asar
stok olarak gelenlerden en sessizi hangisi peki hocam
biraz pahali hocam 2.8kakko 5075b alabilirsin cream yellow ya da piano prolu hangisini bulursan
bunlari bende istek listeme ekledim bakalim artikBen klavye kısmına pek hakim değilim,bunu önerdiler bana ben de incelemelerine baktım iyi geldiği için alıyorum.
Ses testi ve incelemerini bırakıyorum
Senin de yeni yılın kutlu olsun. Sahibindenden ikinci el aula bakabilirsin o zaman o da gayet güzel bi klavyebiraz pahali hocam 2.8k
butce 2k ya
bu arada Yeni yılın kutlu olsun hocam
bunlari bende istek listeme ekledim bakalim artik
sizinde yeni yiliniz kutlu olsun hocam
Leobog Graywood v3 ya da reaper rengine göre değişiyorAula nin switch neydi hocam
dusunmem lazim reaper iyi gibi sesi guzel ama mesela odanin disindan duyulur mu gece oyun oynamayi seviyorum cunku ama digerleri rahatsiz olsun istememLeobog Graywood v3 ya da reaper rengine göre değişiyor