hocam g102 hepsiburadada indirimde bende kullanıyorum aynısını öneririmÇoğu kişi bu ürünün eski bir sensör e sahip olduğunu söylemiş fps oyunları oynuyorum sıkıntı olmaz değil mi ?
G102'yi önermiyorum.
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sanırım bu 3 mouse arasında kalacağım ama caydıran olmaz ise Eytmen dediğin g102 yi alacağım sanırım.
üçüde iyi mouse gönlünden hangini almak geçiyorsa alabilirsin
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sanırım bu 3 mouse arasında kalacağım ama caydıran olmaz ise Eytmen dediğin g102 yi alacağım sanırım.
reis aldın mı mouse?Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler.
Viper ya da v2 mini alma küçük gelir. Essential al.En fazla 180 TL, 400 dpi a inebilen mouse önerisi verebilirseniz mutlu olurum. Mousenin programı olursa daha fazla işime gelir, tutuş şeklim ağırlıklı olarak claw,18-9 cm el uzunluğum.
Önermeyin lütfen. Sensörü başarılı değil, 360° flick vb. hızlı hamlelerde takılma sorunları yaşatıyor çoğu kullanıcıya. Her ne kadar malzeme kalitesi ve tasarım gibi etkenlerde yeterli olsa da sensör tarafında iyi değil. O fiyatta daha iyi alternatifler bulunur.