Neler Yeni

Yardım En fazla 65000 TL'ye alınabilecek araba

cnut

80+ Bronze
Arkadaşlar araba bakıyorum günlük kullanım için. Motor alacaktım fakat ehliyet + ekipman + Vergiler falan araya girince motorun fiyatının yarısı kadar onlara para veriyorum bende bunlara para vereceğime araba alim dedim. 20 yaşındayım yaklaşık 2 senedir araç kullanıyordum lakin benim kullandığım araba satıldı bende kendi imkanlarım ile araba almayı planlıyorum. Aklımda 106 var. Sizin öneriniz var mı?

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Arkadaşlar araba bakıyorum günlük kullanım için. Motor alacaktım fakat ehliyet + ekipman + Vergiler falan araya girince motorun fiyatının yarısı kadar onlara para veriyorum bende bunlara para vereceğime araba alim dedim. 20 yaşındayım yaklaşık 2 senedir araç kullanıyordum lakin benim kullandığım araba satıldı bende kendi imkanlarım ile araba almayı planlıyorum. Aklımda 106 var. Sizin öneriniz var mı?
ford taunus 2.0

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Laurel Altima hakkında düşüncelerin neler ustam.
öncelikle yapılı biriyseniz biraz araç içinde rahat edemezsiniz aracın dışı uzun ve büyük gibi görünse de içi maalesef küçük, büyük iller dışında yaşıyorsanız parça bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz Ankara, İstanbul,İzmir gibi illerde yaşıyorsanız korkmanıza gerek yok ve hidrolik direksiyon büyük bir artı
eğer almak gibi bir niyetiniz varsa 125 hp olan modellerinden alın fakat aniden gaza yüklenildiğinde hakimiyeti kaybettiğine dair söylentiler var
araç taunus a gçre birazcık tuzlu eğer bütçenizi biraz arttırıp 70.000-80.000 sularına getirirseniz sağlam temiz bir modelini bulabilirsiniz aman sakın bitik motorlu yüksek km almayınız sanayiden çıkamazsınız

• Beğen
Reaksiyonlar: cnut

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Taunus olabilir alternatif olarak daha temiz Fiat Tempra alınabilir hatta airbag bile olur bazılarında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,936
Üyeler
169,035
Son üye
Kil_Switch
Top Bottom