Neler Yeni

Yardım En İyi Arkadaşıma Bu Durumu Siz Anlatır mısınız?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar ilk olarak bu konuyu arkadaşıma atıcam cevaplarınızı okuyacak, onun için ona anlatıyor muş gibi yazarsanız sevinirim.
Hocamlar ben bu konuyu 1 senedir arkadaşıma anlatmaya çalışıyorum ancak nafile, bir de sizin anlatmanızda fayda var.
Arkadaşımla full ets 2 otobüs modu veya trucksmp giriyoruz ve arkadaşım internette travego kokpiti otobüs kokpiti yapanlara çok özeniyor, ve kendiside yapmak istiyor. Ancak olmayacağını anlatamıyorum.
Arkadaşımın odası küçük, hani baya küçük bir oda. Kokpit vs. sığması imkansız yani.
Arkadaşım diyor ki ; ben bi tane araba direksiyonu alıyım içine kablo dolayayım öyle süreyim diyor. Bende diyorum ki onun için bir direksiyon çarkı (G29 veya dfgt) gibi bir direksiyon lazım diyorum onun çarkınısöküp alcağın direksiyona onun ölçülerine göre ayarlayıp ona takman lazım diyorum. Yok öyle olmaz içine kablo döşersem sürerim diyor. Bir senedir bu konuda tartışıyoruz bir türlü doğruyu anlamıyor. Ben diyorum ayakkabı kutusuna Wirelles mouse koy onunla oynarsın en iyi dedim oda sarmaz diyo. O zaman mecbur g29 gibi bir direksiton alıp ona takcan diyorum onada bütce yok. Bir de siz anlatın da arkadaşa sizin yanıtlarıbızı göndereyim belki biraz olsun anlar. Teşekkürler herkese :)

mesela logitech momoda bir parçayı değişip direksiyon takabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk dfgt alsın 3.500 tl maximum dostum odasıda kücük yani

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela logitech momoda bir parçayı değişip direksiyon takabilirsin.

ilk dfgt alsın 3.500 TL maximum dostum odasıda kücük yani
Dfgt tarzı bakıyoruz hocam da yine de ona da bütçe ykk şu an

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Arkadaşlar ilk olarak bu konuyu arkadaşıma atıcam cevaplarınızı okuyacak, onun için ona anlatıyor muş gibi yazarsanız sevinirim.
Hocamlar ben bu konuyu 1 senedir arkadaşıma anlatmaya çalışıyorum ancak nafile, bir de sizin anlatmanızda fayda var.
Arkadaşımla full ets 2 otobüs modu veya trucksmp giriyoruz ve arkadaşım internette travego kokpiti otobüs kokpiti yapanlara çok özeniyor, ve kendiside yapmak istiyor. Ancak olmayacağını anlatamıyorum.
Arkadaşımın odası küçük, hani baya küçük bir oda. Kokpit vs. sığması imkansız yani.
Arkadaşım diyor ki ; ben bi tane araba direksiyonu alıyım içine kablo dolayayım öyle süreyim diyor. Bende diyorum ki onun için bir direksiyon çarkı (G29 veya dfgt) gibi bir direksiyon lazım diyorum onun çarkınısöküp alcağın direksiyona onun ölçülerine göre ayarlayıp ona takman lazım diyorum. Yok öyle olmaz içine kablo döşersem sürerim diyor. Bir senedir bu konuda tartışıyoruz bir türlü doğruyu anlamıyor. Ben diyorum ayakkabı kutusuna Wirelles mouse koy onunla oynarsın en iyi dedim oda sarmaz diyo. O zaman mecbur g29 gibi bir direksiton alıp ona takcan diyorum onada bütce yok. Bir de siz anlatın da arkadaşa sizin yanıtlarıbızı göndereyim belki biraz olsun anlar. Teşekkürler herkese :)
+Kanka alacak paran yok işte anlamıyor musun?
+Ben sana alma demiyorum alamazsın diyorum.
+Ben senin yerinde olsam ne yaparım biliyor musun?
-Fakirliğimi bu kadar yüzüme vurduktan sonra ne yapmamı bekliyorsun!
+Kiralamanı bekliyorum kankam, kiralamanı bekliyorum.
-Nasıl yani?
+Baya kiralamanı söylüyorum. Git qnb finansbank ın desteği olan kiralama sitesine gir.
-Ee sonra?
+Yukarıdaki arama kısmına "G29" yaz.
-Tamam, direksiyon çıktı karşıma.
+Heh işte, oradan kendine göre bir süre boyunca kirala. Sıkıldığın zamana kadar kiralama süreni yenilersin. Baktın sıkıldın yenilemezsin gelir alırlar senden.
-Kanka bu çok süper fikirmiş, çok sağol.
+Rica ederim kanka şimdi arka odaya geç ben geliyorum.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mehmed emin Tosun
-Nasıl yani?
+Baya kiralamanı söylüyorum. Git qnb finansbank ın desteği olan kiralama sitesine gir.
-Ee sonra?
+Heh işte, oradan kendine göre bir süre boyunca kirala. Sıkıldığın zamana kadar kiralama süreni yenilersin. Baktın sıkıldın yenilemezsin gelir alırlar senden.
Hayallerimde ki reklam. Kesinlikle bunu qnb ile paylaşın ortaklık teklif edebilirler.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Hayallerimde ki reklam. Kesinlikle bunu qnb ile paylaşın ortaklık teklif edebilirler.
Finali revize etmek isterler, onu da benim sanatıma hakaret olarak algılarım. Kendi hikayemde finalde kovulmuş olurum. :ROFLMAO:

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
-Nasıl yani?
-Ee sonra?
AHAHAHHAHAHAHAHAHAH çok iyi ya hocam

• Hahaha
Reaksiyonlar: qnyb

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR