Neler Yeni

En iyi kart hangisi ? Papara vs Tosla ve diğerleri

En kullanışlı kullanıcı en mutlu eden kart

• Oy kullanan toplam üye
    19
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
Forumlardada çok tartışıliyor belki alacak kişilerden biri bu anketi görürde yardımcı olabilir diye bunu açiyorum hangi kartın + veya - leri var getirme süreci kullanımı uygulması vs nası bunları söylerseniz sevirim.

Bildiğim kartları yazdım bilmediğimi belirtirseniz sevinirim bide ''Papara.'' spam atmayınız en iyisine bakiyoruz ve diğerlerinede hak tanıyın lütfen.

Kampanyalara göre değişiyor. Çoğu var bende, kampanya zamanlarında kullanıyorum.

Tosla ve PeP'de davet etme kampanyaları oluyor, Papara'da cashbackler oluyor. Paycell'e de cashback geldi, kredi kartından yüklenebiliyor ayrıca.

Kullanım amacına göre değişir yani.

Gorkemslx

80+
papara

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Papara bence. Cashback olayı çok güzel, genel olarak kullanışlı bence.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Papara adamdır gerisi yalandır.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Papara ve Tosla kullanıyorum. Tosla'yı Steam ve E-Pin alışverişlerinde belirli miktarda TosBack verdiğinden, Papara'yı Netflix gibi aboneliklerden CashBack verdiğinden dolayı kullanıyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Araştırmalarıma göre en çok tercih edilen papara. İninal falan çok kesinti yapıyor.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
Kampanyalara göre değişiyor. Çoğu var bende, kampanya zamanlarında kullanıyorum.

Tosla ve PeP'de davet etme kampanyaları oluyor, Papara'da cashbackler oluyor. Paycell'e de cashback geldi, kredi kartından yüklenebiliyor ayrıca.

Kullanım amacına göre değişir yani.
Papara bence. Cashback olayı çok güzel, genel olarak kullanışlı bence.
Toslada toslaback var ve ben çok kullaniyorum

Pep ile Toslada davet kampanyasından az yayarlanmadım değil bir grup 10 20 lira sıkıntı çekyorsa güzel olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Papara ve Tosla kullanıyorum. Tosla'yı Steam ve E-Pin alışverişlerinde belirli miktarda TosBack verdiğinden, Papara'yı Netflix gibi aboneliklerden CashBack verdiğinden dolayı kullanıyorum.
Toslada Exxen %50 olayı var ?

Araştırmalarıma göre en çok tercih edilen papara. İninal falan çok kesinti yapıyor.
İninal kısaca herşeye 2 Tl kesiyor Papara fan olmuş neredeyse %90 kişiler banka atm lerinde en kullanışınından dolayı para kesmiyo ve geri ödemesini öne çıkariyor

Papara adamdır gerisi yalandır.
Neden papara ? en açık şekilde papara kesmemesinden başka nedeni söylermisininiz ?

Gorkemslx

80+
papara para kesmez, cashbak özelliği ile paranı iade ediyor bildiğin

Not : spam atmayın, 1 mesaj halinde yazın

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Toslada toslaback var ve ben çok kullaniyorum

Pep ile Toslada davet kampanyasından az yayarlanmadım değil bir grup 10 20 lira sıkıntı çekyorsa güzel olabilir

Toslada Exxen %50 olayı var ?

İninal kısaca herşeye 2 TL kesiyor Papara fan olmuş neredeyse %90 kişiler banka atm lerinde en kullanışınından dolayı para kesmiyo ve geri ödemesini öne çıkariyor

Neden papara ? en açık şekilde papara kesmemesinden başka nedeni söylermisininiz ?
Cashback, para limiti çok, 18 yaş altı, sorunsuz, İninal gibi her ay para kesmiyor para yatırırken komisyon kesmiyor.
Uygulamasının stabiletileği kullanılma kolaylığı gibi gibi.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Papara adamdır İni... -2 TL

Top Bottom