Birçok pool'ların arasından sürekli uygun olanlar arasında geçiş yapıyor diye biliyorum ama bu esnada tabii kazdığından düşmüyor ortalamaya etki etmiyor, sadece rejected hashrate oranı düşük olsun diye yapılıyor. Onun dışında kendi hazır o.c ayarları var ve şunu söyleyebilirim ki en azından 3060 için benim bulduğum en stabil ayarda 47 mhs aldığım halde daha düşük tdp değeri ile nicehash 48.78 mhsları gördüm.Nicehash nasıl bir sistem?
Pool'la vs. uğraşırım dersen nicehash bakma, komisyonu bi tık fazla. Ama overclock pool gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum dersen Nicehash kullan, ödemelerini BTC olarak yapıyor kalan detaylar aşağıdaki yazımda mevcut.
Yardım - Başlangıç Seviyesi Bilgisayar'a Çok Zarar Vermeden Mining Nasıl Yapılır?
Dostlar Herkese Merhaba GTX 1660 Super Ekran Kartı'm Var , Kart'a Çok Zarar Vermeden 0'dan Mining Nasıl Yapabilirim Babamın Binance Hesabını Kullanıcam , Maalesef Yaşım Yetmiyor :( , Hangi Uygulamalar , Hangi Komutlar , Ekran Kartı'mın Performansı Nasıl Olur , Başlamalı mıyım? Bİlgi Verir Misiniz?forum.donanimarsivi.com
Galiba arada bir kazım değişiyor.
Şuanda bu şekilde her hangi bir sorun var mı. Hiç bir şey girmedim sadece hesap oluşturup uygulama üzerinden giriş yaptım. Cüzdan adresi vb girmedim.
Günlük ödeme alabiliyorsunuz hesabınıza nano olarak geçirirseniz ücretsiz şekilde 1.62 dolar olunca ödeme alabilirsiniz GMT+0da saat 12 olunca ödeme yapıyor fakat eth olarak almak isterseniz 0.005 olunca ödeme yapıyorHocam bende tüm minerlerde hata verdi sadece Teamredminer da vermedi şu anda onu kullanıyorum. 2 miners günlük ödeme yapıyor mu ya?
Benchmark işlemi sonrasında kazançlar vb. gelmesi gerekir gelince kıyaslarsınız.Alıntıyı görüntüle
Şuanda bu şekilde her hangi bir sorun var mı. Hiç bir şey girmedim sadece hesap oluşturup uygulama üzerinden giriş yaptım. Cüzdan adresi vb girmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hangi model kullanıyorsunuz biraz sıcak gibi geldi de kartAlıntıyı görüntüle
Sanırım işlemci ile de yapıyor galiba.Benchmark işlemi sonrasında kazançlar vb. gelmesi gerekir gelince kıyaslarsınız.
Sapphire pulse rx6600. Kartı çok sevmedim zaten küçük bir kartmış ve gerçekten sıcak çalışıyor.Hocam hangi model kullanıyorsunuz biraz sıcak gibi geldi de kart
Hocam bende aynı kart var 46°de çalışıyor %30 fanda balkonda duruyor fazla sıcak gibi geldi ama siz bilirsiniz.Sanırım işlemci ile de yapıyor galiba.
14mh mi alıyorum sadece.Alıntıyı görüntüle
Sapphire pulse rx6600. Kartı çok sevmedim zaten küçük bir kartmış ve gerçekten sıcak çalışıyor.
İşlemci ile mining'i şuradan kapatabilirsniiz önermiyorum, geliri gideri ancak kapatıyor.Sanırım işlemci ile de yapıyor galiba.
14mh mi alıyorum sadece.Alıntıyı görüntüle
Sapphire pulse rx6600. Kartı çok sevmedim zaten küçük bir kartmış ve gerçekten sıcak çalışıyor.
Balkon ortamı ile oda ortamını nasıl bir tutabiliyorsunuz ?Hocam bende aynı kart var 46°de çalışıyor %30 fanda balkonda duruyor fazla sıcak gibi geldi ama siz bilirsiniz.
Oda sıcaklığı şuan yüksek balkonda değil bilgisayar. Amacım mining olmadığı için içeride duruyor. Oda sıcak olmasa belki biraz daha düşer sıcaklıklar.Hocam bende aynı kart var 46°de çalışıyor %30 fanda balkonda duruyor fazla sıcak gibi geldi ama siz bilirsiniz.
26c° fark normal mi sence ?İşlemci ile mining'i şuradan kapatabilirsniiz önermiyorum, geliri gideri ancak kapatıyor.
Diğer o.c profillerini tek tek deneyin.
Alıntıyı görüntüle
Balkon ortamı ile oda ortamını nasıl bir tutabiliyorsunuz ?
İşlemci ile miningi kapattım sanırım çok bir kazancı yok yorduğuma değmez.İşlemci ile mining'i şuradan kapatabilirsniiz önermiyorum, geliri gideri ancak kapatıyor.
Diğer o.c profillerini tek tek deneyin.
Alıntıyı görüntüle
Balkon ortamı ile oda ortamını nasıl bir tutabiliyorsunuz ?
Ortam sıcaklığına göre değişir.26c° fark normal mi sence ?