bütçe sınırın yoksa corsairin yüksek modelleri gayet başarılı.peki bütçe sınırı olmasa en iyi ram hangisi
Corsair dominatör derdim ama şimdi onun da çipi kötü gelirse...peki bütçe sınırı olmasa en iyi ram hangisi
Corsair Vengeance LPX 2400MHz CL16 Kırmızı kullanıyorum, hiç iyi olduğunu söyleyememEn iyisi değil lakin güzel bir RAM. Kullanım alanına göre en iyi RAM Corsair Vengeance LPX bile olabilir.
Evet en iyi çipi kullanan RAM üreticilerinden biri.
Corsair Vengeance LPX 2400MHz CL16 Kırmızı kullanıyorum, hiç iyi olduğunu söyleyemem
kule tipi değil stock fan kullanıyorum, kullanmaya devam da edicem fakat ram'in soğutma bloğu küçük veya ince olduğu için mi iyi dediniz yoksa performanslı diye mi?Kule tipi sığdırılması gereken Mini ITX bir sistem kullanan biri için en iyi seçenek Vengeance LPX. Thin denen ince kasalardan kullanan biri için de Vengeance LPX biçilmiş kaftan. Mid Tower kasam var, kule tipi soğutmam RAM'lere değmiyor veya sıvı soğutma kullanıyorum, bana OC yapmalık büyük soğutuculu RAM lazım diyen biri için LPX bir anlam ifade etmeyebilir tabii.