Neler Yeni

Öneri 16 GB 3600 MHz RAM Arıyorum Ama CL Değerleri Çok Yüksek

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,025
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Çok haklısınız işlemci yenileyebilirim özellikle de. Fakat şuan ki işlemcim ve ekran kartım bana herhangi bir sorun yaşatmıyor. İdare ediyor. Ram'e verilecek paraya da işlemci yenilemek her yönden çok daha makul fakat sırayla gitmek istediğim için RAM ve Disk işini bir aradan çıkartıp diğerlerine zamanla bakarım diye hiç böyle düşünmemiştim
Şu anda tabi ki ilk sırada ram var. Günümüz için 8 GB yetersiz kalıyor. Yanına aynısından bir tane daha ekledikten sonra işlemci ve ekran kartına yönelebilirsin. İleride 16 GB ramın yetersiz kaldığını düşünürsen satıp 2x16'ya geçebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Jacquez Salvador
Şu anda tabi ki ilk sırada ram var. Günümüz için 8 GB yetersiz kalıyor. Yanına aynısından bir tane daha ekledikten sonra işlemci ve ekran kartına yönelebilirsin. İleride 16 GB ramın yetersiz kaldığını düşünürsen satıp 2x16'ya geçebilirsin.
Kesinlikle. Benim zaten kafama takılan da sistemime en fazla ekleyeceğim RAM'lerin 3600 MHz 2x16 oluşu. CL değerine ne kadar önem vermem gerektiği. Almışken de tam alıyım RAM derdi olmasın düşüncesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom