Tepki,Joker'e yaptığı diss şarkısını sildiğini biliyoruz.
Motive'nin eskiden Joker fanı olduğunu facebook'tan herkes biliyor.
Norm Ender'in freestyle'den kaçtığını umarım fanları biliyordur.
Autoune'nin Türkçe Rap'i bitirdiğini biliyoruz.
Ceza'nın, Ben Fero'yu sırf dinlenmeleri için savunduğu peki.
Keişan'ın sanki Joker'e laf atacak yüzü var.Keişan'ın çıkardığı şarkılara bakın.
Fight Club 2'de Khontkar yer alıyor.Killa Hakan,Khontkar'a güzel insan demesini biliyor ama neden Khontkar'ın çıkardığı Sürtüğe Bak klibine bakmıyor.Khontkar yerine Dr.Fuchs yer alsaydı daha güzeldi.Pardon milyonlarca izlenme alan Khontkar varmış.
Ondan sonra Joker primci olsun.Bazıları da anca Twitter'dan sallamayı bilir.Hiç kimse Joker'e destek çıkmadı sırf Ceza üstad lakabı aldığı için Ceza'ya destek çıktılar.
________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ceza:
Amerikan rapi gibi kadını aşağılamam
Hepsi birer çiçek
Ben Fero:
Manitalar bana hayran
***** etti bayram
Veriyoruz ayyar
Fero iyi ****
Ceza:
Ben Fero'ya laf edenler baksınlar dinlenme sayılarına.En çok dinlenen 2-3 sanatçıdan birisi.
Hidra Beddua Türkçe rapteki gelmiş geçmiş en iyi diss şarkısıdır. Şayet tek parçada stalkerı piyasadan silmiştir, stalkerin re-diss'i bile kendisini kurtarmaya yetememiştir, aksini iddia eden de henüz bedduayı dinlememiştir.
Şayet benim ilk 3'üm;
1. Hidra Beddua (Stalker Diss)
2. Hidra Beyaz Diş (Grogi Diss)
3.Joker Jokzilla P5 (İnfaz Çağlar Diss)
Tepki,Joker'e yaptığı diss şarkısını sildiğini biliyoruz.
Motive'nin eskiden Joker fanı olduğunu facebook'tan herkes biliyor.
Norm Ender'in freestyle'den kaçtığını umarım fanları biliyordur.
Autoune'nin Türkçe Rap'i bitirdiğini biliyoruz.
Ceza'nın, Ben Fero'yu sırf dinlenmeleri için savunduğu peki.
Keişan'ın sanki Joker'e laf atacak yüzü var.Keişan'ın çıkardığı şarkılara bakın.
Fight Club 2'de Khontkar yer alıyor.Killa Hakan,Khontkar'a güzel insan demesini biliyor ama neden Khontkar'ın çıkardığı Sürtüğe Bak klibine bakmıyor.Khontkar yerine Dr.Fuchs yer alsaydı daha güzeldi.Pardon milyonlarca izlenme alan Khontkar varmış.
Ondan sonra Joker primci olsun.Bazıları da anca Twitter'dan sallamayı bilir.Hiç kimse Joker'e destek çıkmadı sırf Ceza üstad lakabı aldığı için Ceza'ya destek çıktılar.
________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ceza:
Amerikan rapi gibi kadını aşağılamam
Hepsi birer çiçek
Ben Fero:
Manitalar bana hayran
***** etti bayram
Veriyoruz ayyar
Fero iyi ****
Ceza:
Ben Fero'ya laf edenler baksınlar dinlenme sayılarına.En çok dinlenen 2-3 sanatçıdan birisi.
türkçe rapi autotune mu bitirdi nE?
rap zaten amerikada yozlaşmış bir müziğe dönmüştü sonra birkaç kişi çıkıp o müziği yapınca tuttu ve herkes öyle yapmaya başladı. ezhel'in müptezhel albümü autotune'lu ama bir trap değil hiphop albümü mesela lirikleri de fena değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
beyaz diş der geçerim zaten tr rapte çok fazla kaliteli diss yok
Hidra Beddua Türkçe rapteki gelmiş geçmiş en iyi diss şarkısıdır. Şayet tek parçada stalkerı piyasadan silmiştir, stalkerin re-diss'i bile kendisini kurtarmaya yetememiştir, aksini iddia eden de henüz bedduayı dinlememiştir.
Şayet benim ilk 3'üm;
1. Hidra Beddua (Stalker Diss)
2. Hidra Beyaz Diş (Grogi Diss)
3.Joker Jokzilla P5 (İnfaz Çağlar Diss)
Tam kimsenin hidradan haberi yok galiba diyecektim cevabını gördün. Milletin yazdığı parçalar komiğime geliyor. Hidranın freestylarını bilmeyenler de ne bileyim.