ŞeerefK 80+ Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 266 Dahası Reaksiyon skoru 56 İsim Şeref Kiraz 23 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar ben en para kredi kartına başvurmayı planlıyorum. Bu kartı kullanan arkadaşlar başvuru için ne gereklilikler olduğunu yazabilir mi
Merhaba arkadaşlar ben en para kredi kartına başvurmayı planlıyorum. Bu kartı kullanan arkadaşlar başvuru için ne gereklilikler olduğunu yazabilir mi
asteria 80+ Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 381 Dahası Reaksiyon skoru 157 İsim murat mert ünalan 23 Mart 2021 #2 ŞeerefK yazmış: Merhaba arkadaşlar ben en para kredi kartına başvurmayı planlıyorum. Bu kartı kullanan arkadaşlar başvuru için ne gereklilikler olduğunu yazabilir mi Devamı için tıklayın... 18 i doldurmadıysan ve sabit gelirin yoksa sana kredi kartı vermezler verselerde kredi çekemezsin Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Mart 2021 ama ön ödemeli kart alabilirsin
ŞeerefK yazmış: Merhaba arkadaşlar ben en para kredi kartına başvurmayı planlıyorum. Bu kartı kullanan arkadaşlar başvuru için ne gereklilikler olduğunu yazabilir mi Devamı için tıklayın... 18 i doldurmadıysan ve sabit gelirin yoksa sana kredi kartı vermezler verselerde kredi çekemezsin Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Mart 2021 ama ön ödemeli kart alabilirsin