Neler Yeni

En sevdiğiniz kahve markası

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Arkadaşlar günde 5 bardak kahve içen biri olarak en çok bilinen orijinal Nescafe markasını içtiğim zaman uyuyamıyorum, son zamanlarda kahve dünyası 3'ü 1 arada içmeye başladım içimi çok daha yumuşak. Sizin içtiğiniz kahve markaları nelerdir ? İçtiğiniz kahvenin hangi özelliğini beğendinizi yazarsanız daha açık bir konu olur.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar günde 5 bardak kahve içen biri olarak en çok bilinen orijinal Nescafe markasını içtiğim zaman uyuyamıyorum, son zamanlarda kahve dünyası 3'ü 1 arada içmeye başladım içimi çok daha yumuşak. Sizin içtiğiniz kahve markaları nelerdir ? İçtiğiniz kahvenin hangi özelliğini beğendinizi yazarsanız daha açık bir konu olur.
A101 fındıklı ucuz öğrenci işi ve su ile yapsan bile tadi hoşuma gidiyor

sws9912

80+ Silver
Nescafe adamdır türk kahvesi içmesem de kurukahveci mehmet efendi var

Syphex

80+
Markasını bilmiyorum fakat galiba A101'in kendi markası olan fındıklı kahve ve Cafe Crown'ın fındıklı kahvesini seviyorum.

106410

80+ Silver
1599492893125.png

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acı olmayan her kahve güzel bence.
Haklısınız ancak her birinin ayrı bir özelliği olduğu için tadı farkediyor, kahve konusunda takık değilseniz hepsi içilebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Markasını bilmiyorum fakat galiba A101'in kendi markası olan fındıklı kahve ve Cafe Crown'ın fındıklı kahvesini seviyorum.
Forumda ne kadar çok fındıklı kahve seven varmış denemek lazım bunu.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Haklısınız ancak her birinin ayrı bir özelliği olduğu için tadı farkediyor, kahve konusunda takık değilseniz hepsi içilebilir.
Tabi ayrı tadı olanlar var. Mesela nescafe’nin mocca mıydı öyle bir kahvesi vardı o çok güzel bence. Ama diğer kahveler de kötü değil.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
garip gelecek biliyorum ama jacobs un camda satılan çözülebilir kahvesini havanda toz hale getirip her 1 kaşık kahvede 1 kaşık şeker atıp evde 2si1 arada yapıyorum hiçbir nescafe bunun tadında olmuyor isteyen deneyebilir

Syphex

80+
Forumda ne kadar çok fındıklı kahve seven varmış denemek lazım bunu.
Fındık aroması gerçekten çok güzel bir tat katıyor. Genelde süt tozu veya içine süt katarak normal Nescafe içerim fakat fındıklı kahveden sonra bir daha normal kahve almadım.

sws9912

80+ Silver
@JATDAV türk kahvesi içmiyorum diye ben mi suçlu oldum şimdi :(

Top Bottom