Neler Yeni

En Sevdiğiniz ve Sevmediğiniz Yemek Restoranı?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet ben başlıyorum, en sevdiğim yemek restoran'ı Burger King'tir. Sürekli oradan yerim.

En sevmediğim kesinlikle Popeyes'tır, 1 kere yediğimde tüm gün midem bulanmıştı ve kusmuştum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,969
İsim
Mert Can Ergün
Evet ben başlıyorum, en sevdiğim yemek restoran'ı Burger King'tir. Sürekli oradan yerim.

En sevmediğim kesinlikle Popeyes'tır, 1 kere yediğimde tüm gün midem bulanmıştı ve kusmuştum.
Benimde burger king

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana

En sevdiğim yemek restorantı Dominos'tur. Pizzalarını severim ve bana göre kaliteli iş çıkartıyorlar.

En sevmediğim ise Konyalı ***** Usta'dır. (Adını unuttuğumdan dolayı yazmadım) Pidenin içerisinde sadece et vardı, servis vs. kötüydü.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En sevdiğim yemek restorantı Dominos'tur. Pizzalarını severim ve bana göre kaliteli iş çıkartıyorlar.

En sevmediğim ise Konyalı ***** Usta'dır. (Adını unuttuğumdan dolayı yazmadım) Pidenin içerisinde sadece et vardı, servis vs. kötüydü.
Dominos'u bende çok severim ama pahalı be

Top Bottom