Arkadaşlar gta 5 almak istiyorum. Steamden 600 tl vermek istemiyorum. Bilindik bir yeredn almak istiyorum. 450 500 tl ye nereden alabilirm? Online oynayacağım ve fivem için (Kendi hesabıma almak istiyorum. Games satış gibi sitelerden almak istemiyorum) Teşekkürler.
Arkadaşlar gta 5 almak istiyorum. Steamden 600 TL vermek istemiyorum. Bilindik bir yeredn almak istiyorum. 450 500 TL ye nereden alabilirm? (Kendi hesabıma almak istiyorum. Games satış gibi sitelerden almak istemiyorum) Teşekkürler.
Aktifleştirmek basit, steamde :
Steam uygulamasını başlatın ve hesabınıza giriş yapın.
Uygulamanın en üst kısmında yer alan ‘Oyunlar’ sekmesine tıklayın.
‘Steam’de Ürün Aktifleştir’ seçeneğine tıklayın.
Açılan pencerede key’inizi girin ve 'İleri’ye tıklayın.
Ardından sizi Steam Abonelik Sözleşmesi karşılayacak. Buna ‘Kabul Ediyorum’ dediğinizde ise karşınıza kodu girebileceğiniz bir alan gelecek.
Rockstar gamesde:
Rockstar Games hesabınızla giriş yapın.
Sağ üst köşede bulunan avatarınıza tıklayın.
‘Redeem Code’ (Kodu Kullan) seçeneğini seçin.
Açılan pencerede, CD key’inizi girin ve ‘Check’ (Kontrol Et) butonuna tıklayın.
Grand Theft Auto 5 steam game satın al. Grand Theft Auto v Gta 5 oyunu satın alarak indirim avantajıyla anında sahip olun.
www.foxngame.com
Evet güvenilir bir site alışveriş yapıp sorun yaşayan görmedim bugüne kadar internette ufak bir araştırma yaparak site hakkında bir çok olumlu yorum görebilirsin.
Aktifleştirmek basit, steamde :
Steam uygulamasını başlatın ve hesabınıza giriş yapın.
Uygulamanın en üst kısmında yer alan ‘Oyunlar’ sekmesine tıklayın.
‘Steam’de Ürün Aktifleştir’ seçeneğine tıklayın.
Açılan pencerede key’inizi girin ve 'İleri’ye tıklayın.
Ardından sizi Steam Abonelik Sözleşmesi karşılayacak. Buna ‘Kabul Ediyorum’ dediğinizde ise karşınıza kodu girebileceğiniz bir alan gelecek.
Rockstar gamesde:
Rockstar Games hesabınızla giriş yapın.
Sağ üst köşede bulunan avatarınıza tıklayın.
‘Redeem Code’ (Kodu Kullan) seçeneğini seçin.
Açılan pencerede, CD key’inizi girin ve ‘Check’ (Kontrol Et) butonuna tıklayın.
Grand Theft Auto 5 steam game satın al. Grand Theft Auto v Gta 5 oyunu satın alarak indirim avantajıyla anında sahip olun.
www.foxngame.com
Evet güvenilir bir site alışveriş yapıp sorun yaşayan görmedim bugüne kadar internette ufak bir araştırma yaparak site hakkında bir çok olumlu yorum görebilirsin.