Neler Yeni

en ucuz kargo şirketi hangisi

Tre-x

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,160
kartı alacağım satıcı mouse kutusuna koyup göderecek ortalama 30*30 ebatlarında yaklaşık 1.5 kg falan en ucuz hangi kargo gönderir ? ( yalova merkez - adıyaman merkez ) ( bir kargo 40 tl dedi ?? )

Yurtiçi kargo’nun indirimli saatlerinde göndersin (12.00-15.00 arası).

Yurtiçi kargo’nun indirimli saatlerinde göndersin (12.00-15.00 arası).
ne kadar tutar ?
birde getli ilan olduğu için sahibindenin anlaşmalı olduğu bir kargo şirketi var mı ?

PTT benim bildiğim kadarıyla en ucuzu, zaten hizmeti ona göre :D

ne kadar tutar ?
birde getli ilan olduğu için sahibindenin anlaşmalı olduğu bir kargo şirketi var mı ?
30 TL tutar yine tahminen. GET'te anlaşmalı kargo oluyor, bildiğim kadarıyla verilen kodla kargoya teslim ediyorsun, alıcı tarafına indirim yansıyor mu ondan emin değilim, GET'li alışveriş yapmadım hiç.

30 TL tutar yine tahminen. GET'te anlaşmalı kargo oluyor, bildiğim kadarıyla verilen kodla kargoya teslim ediyorsun, alıcı tarafına indirim yansıyor mu ondan emin değilim, GET'li alışveriş yapmadım hiç.
hocam niye bu kadar pahalı ya trendyol veya hepsiburada ile alışveriş yapınca 10 tl falan oluyor ama nasıl oluyor bu iş ?
Post automatically merged:

PTT benim bildiğim kadarıyla en ucuzu, zaten hizmeti ona göre :D
hizmeti çok mu kötü yani ? ( ne gibi sorunlar olur ? )

hocam niye bu kadar pahalı ya trendyol veya hepsiburada ile alışveriş yapınca 10 TL falan oluyor ama nasıl oluyor bu iş ?
Onlar büyük şirket hocam, anlaşmaları var. Bizim gibi bireysel alıcı/satıcıları fena kazıklıyorlar maalesef. Geçen 50 TL'lik kulaklık sattım, 30 TL kargo parası ödedi karşı taraf :D Astarı yüzünden pahalı dedikleri bu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,590
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri