STOK YOKMax 9.5kya RTX 2060 sistem var mıdır, günümüz fiyatlarına göre iyi midir? Cevap ve önerilerinizi bekliyorum.
hazır sistemlerin var ?STOK YOK
O fiyat kart yeni çıktığı içindi ve fiyat ilk 100 kişiye özeldi sonrasında 9.5 12k ları buldu o sistem.Günümüz fiyatlarına göre pek de iyi sayılmaz, 8000 TL'ye 3060'lı sistemler çıktıktan sonra yani.
RTX 2060 stoğu olmadığı için ya sistem bulunmaz ya da bulunsa bile fiyatını hak etmeyecek şekilde pahalı olur.
9.Nesil Intel var, alınmaz bence.Alacaksan elini çabuk tut 23 saat sonra fiyat değişecek diyor.
Aquarius 5T-RTX2060 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T-RTX2060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Başka yerde yok. Attım. Arkadaş alırsa alır.9.Nesil Intel var, alınmaz bence.
Ben almazdım 9. Nesil İntelAlacaksan elini çabuk tut 23 saat sonra fiyat değişecek diyor.
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T-RTX2060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
ölü soketAlacaksan elini çabuk tut 23 saat sonra fiyat değişecek diyor.
Napayım ben mi cikardim sistemi olmölü soket