papara da fln cashback var mıydı bu oyun kodları içinaga klasgameden almanı tavsiye ederim gem güvenilir hemde hızlı anında geliyor kodun ve kullanılmış kod çıkma olasılığı yok bende sürekli ordan alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klasgame E-Pin ve Oyun Ürünleri Satış Portalı
Klasgame Hızlı ve Güvenli, Knight Online Gb, Steam Cüzdan Kodu, LoL Rp, Bigpoint Satın Alwww.klasgame.com
varsa oradan alayım daha ucuza gelir belkipapara da fln cashback var mıydı bu oyun kodları için
hocam sanırım fiyatlar her yerde aynı trendyolda 106 sizin sitede 104 tl klasgame de 105 tlBilader şuan en ucuz oyuncumarkette klasgamede daha pahali
onu biliyorum hocam sayesinde zamanında 10 tl ye mi ne battle pass almıştım bi bakyımvodafone yanımdaya bak hattının vodafone olmasına gerek yok diye biliyorum süresi dolmuş olabilirde en son 15-20 lira indirim yapıyodu ilk alımda piyasaya göre
yokmuşonu biliyorum hocam sayesinde zamanında 10 TL ye mi ne battle pass almıştım bi bakyım
Orda da 105 ancak 2850 vp 200 yani 6-7 tl daha ucuz oyuncumarkettehocam sanırım fiyatlar her yerde aynı trendyolda 106 sizin sitede 104 TL klasgame de 105 TL
yani öyle aman aman bi fark yok sanırım bide 1450 vp satılıyor ya 1000 vp yok mu kalan 450 vp işime yaramaz heralde