Sarı siteden araştırmanız mantıklı olabilir uyguna temiz düşer belki.Garantili ürün zaten sorun olmaz
Teşekkür ederim hocam incelemeniz ve yorumunuz için. Kafama oturdu şuan ama ben bulamadım o sitede connectgameden alacağım büyük ihtimalle nays cashback ile 1530a geliyor fiyatıBen sarı siteden 1 haftalık kullanılmış buldum 1300 e aldım bana gelişi 1400 oldu ama olsun gayet memnunum 200 lirada cebimde kaldı.
Ayrıca özellikle malzeme kalitesi çok iyi mouse u elinize alinca 5-10 sn içinde eliniz hafif terliyor ve mouse a bildiğiniz yapışıyor. Buda kontrol ve konforu beraberinde getiriyor. Şarjı en az 10 gün gider diye düşünüyorum daha bitmedi %70 iken almıştım. Onun haricinde sensör switchler ve skatezleri çok iyi bence bu fiyatta alinacak en iyi mouse. 2000 olsa lamzu yerine yine bunu alirdim elime tam oturdu 20x10 cm claw ve palm arası tutuyorum
Nays Connectgame'de geçerli mi ? Eğer değilse n11 üzerinden alabilirsiniz 40 lira yeni kayıt kuponu veriyordu sanırım.Teşekkür ederim hocam incelemeniz ve yorumunuz için. Kafama oturdu şuan ama ben bulamadım o sitede connectgameden alacağım büyük ihtimalle nays cashback ile 1530a geliyor fiyatı
Kendi sistesinden alınca cashback olmuyor connectgame trendyol, n11 gibi platformanlar üzerindende satış yapıyor oralardan alınca cashback oluyorNays Connectgame'de geçerli mi ? Eğer değilse n11 üzerinden alabilirsiniz 40 lira yeni kayıt kuponu veriyordu sanırım.