ENDÜSTRİ MÜH. 1. sınıfa başlıcam laptop önerisi istiyorum 2-3 güne alıcam, limit max 28-29k aşağısı olursa daha iyi olur, oyun oynamıcam, anca fifa oynarım o da nadir
Hocam makine elektrik elektronik olsa evet ama endüstri de ilerlediğin alana göre görüyorsun ablam 3. nesil i7 li ekran kartsız bir laptopla mezun oldu Uludağ Endüstri MühendisliğindenNe alacaksan mümkünse ssd kapasitesini yükselterek al. Üniversitene göre 2. veya 3. dönem AutoCad görmeye başlarsın sonra Solidworks görürsün. MATLAB, python c# falan çok alana ihtiyacın olacak
Hocam o üniversiteyi çok iyi bilirimHocam makine elektrik elektronik olsa evet ama endüstri de ilerlediğin alana göre görüyorsun ablam 3. nesil i7 li ekran kartsız bir laptopla mezun oldu Uludağ Endüstri Mühendisliğinden
Ayrıca depolama arttır dedim çok yer kapladığı için o bütçedeki bütün laptoplar tasarım ve analiz programlarını kaldırır zaten yaHocam o üniversiteyi çok iyi bilirim
Bende düşündüm huawei almayı ancak uygulamaları kaldırır mı diye şüpheliyim o yüzden kararsızım halaBen olsaydım taşınabilirlik olarak
Alırdım
Fifa kaldırmayabilir oyuncu laptobu alıcaksanız 500 e daha kıyıp şunu alın
HP Victus 16-R0053NT 7P648EA i5-13500H 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
HP Victus 16-R0053NT 7P648EA i5-13500H 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 16.1www.n11.com
Hp bende var üzmez ama bi tık ağır knk ekran kartının bedeliBende düşündüm huawei almayı ancak uygulamaları kaldırır mı diye şüpheliyim o yüzden kararsızım hala
Huaweinin i7 modeli yeterli olur mu 4 sene için oyun oynamam, ama uygulamaları açar mı işte ekran kartsızHp bende var üzmez ama bi tık ağır knk ekran kartının bedeli
O zaman almışken sağlam bi laptop alayım dimiNe alacaksan mümkünse ssd kapasitesini yükselterek al. Üniversitene göre 2. veya 3. dönem AutoCad görmeye başlarsın sonra Solidworks görürsün. MATLAB, python c# falan çok alana ihtiyacın olacak
O bütçeye alacaklarının hepsi mühendislik eğitimi için fazla bile performanslı olur zaten. Ben sadece depolama alanı yükseltmesi yap dedim. SSD'yi 500 se 1 tb yap gibi yaniHuaweinin i7 modeli yeterli olur mu 4 sene için oyun oynamam, ama uygulamaları açar mı işte ekran kartsız
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman almışken sağlam bi laptop alayım dimi
Evet depolama yüksek olmalı ama ben ekran kartlı mı yoksa ekran kartsız mı alsam diye düşünüyorum, huawei mi yoksa oyuncu laptopu mu onda kararsızım, oyun oynamam çünkü laptopta.O bütçeye alacaklarının hepsi mühendislik eğitimi için fazla bile performanslı olur zaten. Ben sadece depolama alanı yükseltmesi yap dedim. SSD'yi 500 se 1 tb yap gibi yani