Juiclair0
80+ Silver
Arkadaşlar aklıma çok mantıklı bir şey geldi bunu neden RTE reisimiz düşünmüyor buna çok takıldım sizlede paylaşıyorum. Şimdi biliyorsunuz herşeyin bir fabrikası var. buğday, un, ne bileyim herşeyin. Bütün ülke anlaşıp atıyorum mart ayının son günü arabadan tut buğdaya, buğdaydan ev fiyatına kısacası A'dan Z'ye herşeyin fiyatını %50 düşürse. Mesela fabrika fırınlara yarı fiyatına satsa. Yem fabrikaları çiftçilere yemi yarı fiyatına satsa bu nedenle kasaplar %50 düşürse. Araçların MTV ve ÖTV'si %50 düşürülerek bütün araç bayileri araçlarda %50 olmasada %35-40 arası fiyat sunsa. Kısacası ülkede herşeyin fiyatını bir anda %50si yapsak türk lirası değer kazanmazmı. yalnız devlet buna yardım edecek ÖTV ve MTV gibi vergilerin hepsini %50 azaltacak. Böylece türk lirası %50 değer kazanacak. Marketten aldığın sade soda 3 tl yerine 1.5 tl olacak. Cips 8 tl yerine 4 tl olacak. 500.000 TL'lik ev 250.000 TL olacak. 1.000.000'luk araba 500.000 TL olacak. A'dan Z'ye bütün üretici fabrikalar, firmalar, besiciler, emlakcılar yarıya çekecek. Çekmeyene ağır miktarda ceza uygulanacak. Tabi bunun için bütün ülke seferber olacak. Fırsatçılar 500klık arabanın fiyatını 250k yapmamak için 700k yapıp 350k satmaya çalışmayacak. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. Sizce böyle bir şey mümkün mü ?. Ya da hulk gerçek mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül sen ne düşünüyon abi nası olurArkadaşlar aklıma çok mantıklı bir şey geldi bunu neden RTE reisimiz düşünmüyor buna çok takıldım sizlede paylaşıyorum. Şimdi biliyorsunuz herşeyin bir fabrikası var. buğday, un, ne bileyim herşeyin. Bütün ülke anlaşıp atıyorum mart ayının son günü arabadan tut buğdaya, buğdaydan ev fiyatına kısacası A'dan Z'ye herşeyin fiyatını %50 düşürse. Mesela fabrika fırınlara yarı fiyatına satsa. Yem fabrikaları çiftçilere yemi yarı fiyatına satsa bu nedenle kasaplar %50 düşürse. Araçların MTV ve ÖTV'si %50 düşürülerek bütün araç bayileri araçlarda %50 olmasada %35-40 arası fiyat sunsa. Kısacası ülkede herşeyin fiyatını bir anda %50si yapsak türk lirası değer kazanmazmı. yalnız devlet buna yardım edecek ÖTV ve MTV gibi vergilerin hepsini %50 azaltacak. Böylece türk lirası %50 değer kazanacak. Marketten aldığın sade soda 3 TL yerine 1.5 TL olacak. Cips 8 TL yerine 4 TL olacak. 500.000 TL'lik ev 250.000 TL olacak. 1.000.000'luk araba 500.000 TL olacak. A'dan Z'ye bütün üretici fabrikalar, firmalar, besiciler, emlakcılar yarıya çekecek. Çekmeyene ağır miktarda ceza uygulanacak. Tabi bunun için bütün ülke seferber olacak. Fırsatçılar 500klık arabanın fiyatını 250k yapmamak için 700k yapıp 350k satmaya çalışmayacak. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. Sizce böyle bir şey mümkün mü ?. Ya da hulk gerçek mi ?
Son düzenleme: