Claw's
80+ Silver
Bunla niye meyve çekilmesin onu anlamadımÇok temel bir fark var. Mesela bunla çorba karıştırabilirsin ama smoothie blenderı ile karıştıramazsın. Bunla meyve çekemezsin ama smoothie ile çekersin.
Dostum el blenderi ile smoothie blenderi arasındaki farkı şöyle birkaç saniye düşünsen anlayabilirsin aslındaBunla niye meyve çekilmesin onu anlamadım
Konudaki el blenderı değil ki kabın içinde de bıçak varDostum el blenderi ile smoothie blenderi arasındaki farkı şöyle birkaç saniye düşünsen anlayabilirsin aslında
Birisi daha detay işlerde çalışmak için bir yerlere giriyor, birinin haznesi var içine alıyor.
Sen girmek mi istiyosun yoksa almak mı ona karar ver.
Yani bunu alsam hem meyve çekerim smoothie yaparım hem de diğer işlevlerle de kullanırım değil mi düz smoothie blenderları pahalı geldiEl blenderi o. Set halinde olduğu için kabı da var. Hem el blenderi, hem de smoothie blenderi. Set halinde olduğunu unutmuşum.
Blender seti, yemek hazırlamak için çok amaçlıdır; çırpma, doğrama ve püre yapar. Smoothie blender ise sadece içecek yapmaya odaklanır ve buz kırmada daha iyidir. Eğer yemek yapmayı seviyor ve mutfakta farklı işler için tek bir cihaz istiyorsan, blender seti senin için daha uygun olur. Ancak, smoothie, protein içeceği gibi şeyler içiyor ve buz kırmak senin için önemliyse, smoothie blender daha iyi bir tercih olacaktır. İhtiyacına göre karar ver.Bunla smoothie blenderının farkını bilen var mı
Bu konudaki sette buz kıramaz mı gücü 1000 wattBlender seti, yemek hazırlamak için çok amaçlıdır; çırpma, doğrama ve püre yapar. Smoothie blender ise sadece içecek yapmaya odaklanır ve buz kırmada daha iyidir. Eğer yemek yapmayı seviyor ve mutfakta farklı işler için tek bir cihaz istiyorsan, blender seti senin için daha uygun olur. Ancak, smoothie, protein içeceği gibi şeyler içiyor ve buz kırmak senin için önemliyse, smoothie blender daha iyi bir tercih olacaktır. İhtiyacına göre karar ver.