Hocam adam oyun eleştirmeniDost kayaoğlunu her izlediğimde stres tavan oluyor oyna geç bu kadar yorumlayacak zamanın varsa git kendin muhteşem bir oyun yap
Hayır.Sadece Banamı Sempatik Geliyor Aynı Sektörde Olan Dost Kayaoğlunu Hiç Sevmiyorum Fikirleri Olsun Yorumlama Tarzı Olsun Bi Oyun Hep En Sevdiğiyle Kıyaslıyor Ve Soğuk Birisi Bence
Ekonomi Hakkında Çok İyi Eleştri Güzel Oyun Eleştrisi Zamanı Geldi Düşük PC oyun videosu TR Youtube da En Fav Kanalım Olabilir Hatta Aynen Oyun Olarak Enis KirazoğLU Eğlen Olarak Orkun Işıtmak Olur Heralde Sizin Fikirlerinizi Merak Ediyorum
40-50dk video atmasa daha iyi olacak.Ben ikisini de çok seviyorum ben inceleme izlerken Dost'un tarzında seviyorum.
Bu yüzden Dost kayaoğlunun fedaisinin fedaisinin fedaisinin fedaisiyim
Enis Kirazoğlu'nun videoları kısa ve öz hem de oyun tarzı bana uyuyor o yüzden çok seviyorum. Aşırı sempatik birisi zaten. Dost Kayaoğlu ise çok negatif bir insanmış gibi geliyor bana. Çok bıkkın, yıkık gibi. İncelemeleri de çok uzun oluyor ve oyun tarzı da bana uymuyor. O yüzden Dost'u pek sevmiyorum.Sadece Banamı Sempatik Geliyor Aynı Sektörde Olan Dost Kayaoğlunu Hiç Sevmiyorum Fikirleri Olsun Yorumlama Tarzı Olsun Bi Oyun Hep En Sevdiğiyle Kıyaslıyor Ve Soğuk Birisi Bence
Ekonomi Hakkında Çok İyi Eleştri Güzel Oyun Eleştrisi Zamanı Geldi Düşük PC oyun videosu TR Youtube da En Fav Kanalım Olabilir Hatta Aynen Oyun Olarak Enis KirazoğLU Eğlen Olarak Orkun Işıtmak Olur Heralde Sizin Fikirlerinizi Merak Ediyorum
bugün yine bir ubisoftun vaka ama bir o kadarda şahane bir açık dünya rpg oyununa tanıklık edicezSadece Banamı Sempatik Geliyor Aynı Sektörde Olan Dost Kayaoğlunu Hiç Sevmiyorum Fikirleri Olsun Yorumlama Tarzı Olsun Bi Oyun Hep En Sevdiğiyle Kıyaslıyor Ve Soğuk Birisi Bence
D-dostum siz x1 de mi video izliyorsunuz çıldırmışsınız.40-50dk video atmasa daha iyi olacak.
Yeni oyun yapmakla ne alakası var? Adamın kanalı zaten oyun eleştiri kanalı. Her oyunu kendine göre detaylıca inceliyor, eleştiriyor nesi kötü bunun?Dost kayaoğlunu her izlediğimde stres tavan oluyor oyna geç bu kadar yorumlayacak zamanın varsa git kendin muhteşem bir oyun yap
her oyunu rdr2 ile tlou2 ile karşılaştırıyorYeni oyun yapmakla ne alakası var? Adamın kanalı zaten oyun eleştiri kanalı. Her oyunu kendine göre detaylıca inceliyor, eleştiriyor nesi kötü bunun?
Kötü demedim ki sadece çoğu kişinin beğendiği şeyleri beğenmemekte çaba göstermesi hoşuma gitmiyorYeni oyun yapmakla ne alakası var? Adamın kanalı zaten oyun eleştiri kanalı. Her oyunu kendine göre detaylıca inceliyor, eleştiriyor nesi kötü bunun?