Neler Yeni

Enişteler üzgün. Doblo, Türkiye'ye veda ediyor! 😟

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Bir devrin sonuna geldik: Doblo Türkiye'ye veda ediyor​

Üretimine İspanya'da devam edileceği aktarılan Fiat Doblo’nun, 20 Mayıs Cumartesi günü son kez Bursa'da banttan indirileceği bildirildi.
Fiat Doblo, ilk olarak 2000 yılında piyasaya sürüldü. Aralık 2000’de Türkiye’deki Bursa fabrikasında üretimine başlandı. 20 Mayıs 2023 itibariyle Türkiye’de yaklaşık 23 yıldır üretilen Doblo, artık Türkiye’de üretilmeyecek.

eniste-ve-kayincolarin-gozu-yasli-fiat-doblo-turkiyeden-gidiyor.png
4f2ea480620x614.jpg
Secret character courier:hello

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sebebi hikmetini de yazsaydın keşke.
Kasa dahil her şey fiat üretimiydi. Psa grubu ile ortaklık sonucu opel combo , berlingo , rifter gibi kasa motor ortaklığıyla üretilmeye başlanacak bu yüzden üretim bitti

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kasa dahil her şey fiat üretimiydi. Psa grubu ile ortaklık sonucu opel combo , berlingo , rifter gibi kasa motor ortaklığıyla üretilmeye başlanacak bu yüzden üretim bitti
Teşekkür ederim. <3

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
images (25).jpeg
indir.jpeg
images (24).jpeg
images (23).jpeg
4 araçta aynı oldu şuan da
Ön yüz tasarımı , logo basımı , iç tasarımda minik değişiklikler harici her şey aynı
Eğer kardeşleri gibi 1.5 dizel 130 hp motorla gelirse ve diğer 3 araçtan uygun olursa fiat daha çok satar diye düşünüyorum. Muhtemelen de böyle olacak
Bu kasa da çinden gelip logo basılan laptoplara döndü gelen geçen alıyor.

Opel combo için ikinci ortaklığını yaptı. Bir önceki ortaklık doblo d3 idi. Aynı motor farklı logodan gidiyordu. Bu kasada kendi ön tasarımını yaptı .
Aralarında tasarım olarak berlingoyu en iyi buluyorum. Eğer tercih edecek olsam da berlingo tercih ederdim

Top Bottom