akıllıvelet
80+ Bronze
Arkadaşlar yakında PS4 ün olacak benden Minecraft alacaktım eoyunum diye site geldi güvenilir mi bu site
Belki Ps4 e özel oyunları oynamak istiyordur sordun mu daha önce ?Series s al ps4 alma sakın
Kardeşim sen ötede bankai felan aç neyse eski nesil oyun konsoluna yatırım yapmak ölü yatırımdır özel oyun olsa ne olur hepsini aşırı sevecek mi sanki birde o kadar para verecekBelki Ps4 e özel oyunları oynamak istiyordur sordun mu daha önce ?
Üff. Kulaktan dolma sözler. Herkesin tercihi farklı istediğine parasını verir. Konuya uygun cevap verin.Kardeşim sen ötede bankai felan aç neyse eski nesil oyun konsoluna yatırım yapmak ölü yatırımdır özel oyun olsa ne olur hepsini aşırı sevecek mi sanki birde o kadar para verecek
Kardeşim sen ötede bankai felan aç neyse eski nesil oyun konsoluna yatırım yapmak ölü yatırımdır özel oyun olsa ne olur hepsini aşırı sevecek mi sanki birde o kadar para verecek
bankai açtınmı sen onu söyle ama dediğim gibi ps4 ölü yatırımdır yeni nesil cihaz alınmalı series s en makulü bu konudaMad ? Bu bile yeterli bir sebep ben insan gibi cevap verdim ama sen fanboyluk yaptın belki özel oyunları oynayacak belki iyi bir bilgisayarı var bunları sormadan öneri yapamazsın.god of war serisi - Google'da Ara
www.google.com