Neler Yeni

eoyunum güvenli mi PS4 için

akıllıvelet

80+ Bronze
Arkadaşlar yakında PS4 ün olacak benden Minecraft alacaktım eoyunum diye site geldi güvenilir mi bu site

Utku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Utku
Twitter
utkuoloji
Facebook
utkuablak77
Kardeşlik yapsana? Daha ucuza hesap bulma şansın olur

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Belki Ps4 e özel oyunları oynamak istiyordur sordun mu daha önce ?
Kardeşim sen ötede bankai felan aç neyse eski nesil oyun konsoluna yatırım yapmak ölü yatırımdır özel oyun olsa ne olur hepsini aşırı sevecek mi sanki birde o kadar para verecek

ÇEKİRGE

80+ Bronze
Kardeşim sen ötede bankai felan aç neyse eski nesil oyun konsoluna yatırım yapmak ölü yatırımdır özel oyun olsa ne olur hepsini aşırı sevecek mi sanki birde o kadar para verecek
Üff. Kulaktan dolma sözler. Herkesin tercihi farklı istediğine parasını verir. Konuya uygun cevap verin.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Mad ? Bu bile yeterli bir sebep ben insan gibi cevap verdim ama sen fanboyluk yaptın belki özel oyunları oynayacak belki iyi bir bilgisayarı var bunları sormadan öneri yapamazsın.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Mad ? Bu bile yeterli bir sebep ben insan gibi cevap verdim ama sen fanboyluk yaptın belki özel oyunları oynayacak belki iyi bir bilgisayarı var bunları sormadan öneri yapamazsın.
bankai açtınmı sen onu söyle ama dediğim gibi ps4 ölü yatırımdır yeni nesil cihaz alınmalı series s en makulü bu konuda

Top Bottom