Neler Yeni

Epic den oyun alamıyorum

Raclod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kerem
Önceki indirim sezonunda alışveriş yaptım herhangi bir sorun yoktu şimdi 3 farklı kartla denedim hepsinde de bakiye olmasına rağmen alışveriş yapamadım böyle bir sorunlar karşılaştım.

Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods

Shourd

80+ Gold
Önceki indirim sezonunda alışveriş yaptım herhangi bir sorun yoktu şimdi 3 farklı kartla denedim hepsinde de bakiye olmasına rağmen alışveriş yapamadım böyle bir sorunlar karşılaştım.

Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods
senden kaynaklandığını düşünme belki epic games kaynaklıdır aç kapa yap güncelmesi var ise yap internet sitesinden dene oluyormu diye yoksa yarına kadar bekliceksin gibi

eravinn

80+

bazen sunucuda hata oluyor

Raclod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam hesaptan gir çık yaptım,kartları sildim tekrar girdim yinede olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,245
Üyeler
171,322
Son üye
Zlass
Top Bottom