G

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• G
      gorkyy, Lenovo 16adr10 Laptop Alınır mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bilmem forum konularında insanlar gömüyordu..
    • G
      Delli marka olarak düşünmüyorum hocam, Omen serisinde aliminyumlu kisim kapak mi kasa mi acaba?
    • G
      Eğer öyle diyorsaniz düşüneceğim. Peki bu omenlerin kasa yapısı soğutma durumu vb. nasıl hocam? 1784646167 Eğer sorun yoksa düşüneceğim. Omenin soğutma ve...
    • G
      Loq seriside olabilir tabii ki soğutma açısından lenovo övüyorlar. Ram konusunda takviye yaparsam bütçem hem aşılmış olacak hem onunla uğraşmam gerekecek ayni...
    • G
      Hocam 5060 muhabbeti evet kötü ama darboğaz yaşanmadığı sürece bence çok sıkıntı yok yaşanır mı bilmiyorum. İyi spec alacağım diye kaliteden ödün vermek...
    • G
      Bu Omen için olan ekran gitme vb. sorunlar doğru mu hocam? Ben öyle şeyler olmasın diye lenovo ve asus bakıyordum sadece. 1784593885 Arada bir ekran git...
    • G
      Hocam şans denersem ve pişman olursam geri dönüşü olmayacak. Beni 5 yıl rahat götürmesi lazım.
    • G
      Hocam gamegaraj kendini kanıtlamış bir marka bence de. Ama yine de içime sinmiyor. Bu Lenovo Legion un fiyat yüksekliği soğutma sisteminden dolaylı değil...
    • G
      Mühendislik öğrencisiyim, rami yüksek olmalı. 5070ti li sistemi alirsam rame param kalmiyor. Lenovo neden düşündüğüm gibi iyi değil hocam?
    • G
      tabii ki ısınır ama soğutma teknolojisi daha iyi sistem almak daha mantıklı değil mi? Dediğim gibi sadece oyun oynamayacağım ne kadar yavaş ısınırsa o kadar...
    • G
      Ben sadece gaming değil okul için de alıyorum hocam. Rami düşük sistem maalesef işime yaramıyor. Garajslayer için ise Lenovo Legion serisine oranla daha...
    • G
      Öneriniz var ise link atar mısınız?
    • G
      Hocam link atabilir misiniz acaba? Sadece lenovo ve asus marka araştırdığım için çok bilmiyorum. 1784563587 Darboğaz yapmaz dedi testler ama ne kadar doğru...
    • G
      gorkyy, Laptop Önerileri kategorisinde Lenovo 16adr10 Laptop Alınır mi başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar, Lenovo Legion serisinden bir laptop beğendim alınır mı? Ekran Kart: 5060 İşlemci: Amd Ryzen 9 8940HX Ram: 32GB SSD: 1TB...
    • G
      Merhabalar, sistem araştırıyordum bu sistem iyi midir? Ana kartı değiştireceğim...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,976
Üyeler
199,987
Son üye
Brkgkz1

Geri