G

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• G
      gorkyy, Atk A9 Plus Nasıl? Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aldım bakalım hayırlısı olsun.
    • G
      Onun içinde güzel bir şeyler alacağım hocam. 1789726624 Hafiflik çok önemli değil dehşet yüksek elo oynamıyorum ya, hem oyunda kötü olmasın hem projelerde...
    • G
      Hocam bu fiyat bandına aliminyüm kasa bulamam herhalde değil mi? Veya kablosuz bağlantı. 1789691369 Mcu ne demek bilmiyorum orta şekerli olması sıkıntı...
    • G
      Öyle zaten atk çok manyak ürünler çıkardı ve çıkarmayada devam ediyor arkadaşım superlight 2 alacaktı atk a9 air aldı onu kardeşine verip kendine a9...
    • G
      Anladım hocam çok teşekkür ediyorum size, corsair k65 falan almayı düşünüyordum. Yardımınız çok dokundu teşekkürler.
    • G
      Hocam setup toparlıyorum yavaş yavaş bütçe eridi o yüzden klavyeye 5 vermek beni zorlayacaktır, sizin genel tavsiyeniz o zaman wraith üzerinden mi...
    • G
      Sizin için neden ortalama hocam? Low profile nedir bu arada cahilim biraz :D
    • G
      Hocam vallaha şaşırdım ya corsair falan evet pahalı ama yani bunların yanında kalitesiz mi kalıyor? Bu arada bu bütçelere zorlayabilirim ama zorlayamazsam...
    • G
      evet zaten kaplaması da mevcut boş beleş ucuz bir mouse gibi hissettirmiyor
    • G
      Hocam peki corsair veya logitechleri önerir misiniz? Ben bayadır ekipman yenilemiyorum bu marka bizim bildiğimiz isimli markalardan neyi farklı yapıyor?
    • G
      Malzeme kalitesi falan sizi memnun ediyordu değil mi?
    • G
      2-5 arası diyebillirim hocam. Çok fazla çıkmak istemiyorum hatta yine bu atk9 da olduğu gibi ucuz fiyat kaliteli mal olursa süper olur.
    • G
      Hocam yukarıda belirttim, 8000 hz kullanmam büyük ihtimalle öyle yüksek seviyelerde oyun oynamıyorum. Optic switch için o parayı vermiş olacağım.
    • G
      Tamamdır hocam çok teşekkür ederim, wraith markasından klavye alınır mı sizce? %75 civarı kaliteli klavye bulunur mu yoksa başka markalara bakılmalı mı...
    • G
      Herkes övüyor vallaha iyi bir mouse gibi :D 1789675401 Tamamdır hocam, bu plusun da switchleri güzel değil mi?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,027
Üyeler
204,313
Son üye
death31
Geri