Eğer öyle diyorsaniz düşüneceğim. Peki bu omenlerin kasa yapısı soğutma durumu vb. nasıl hocam?
1784646167
Eğer sorun yoksa düşüneceğim. Omenin soğutma ve...
Loq seriside olabilir tabii ki soğutma açısından lenovo övüyorlar. Ram konusunda takviye yaparsam bütçem hem aşılmış olacak hem onunla uğraşmam gerekecek ayni...
Hocam 5060 muhabbeti evet kötü ama darboğaz yaşanmadığı sürece bence çok sıkıntı yok yaşanır mı bilmiyorum. İyi spec alacağım diye kaliteden ödün vermek...
Bu Omen için olan ekran gitme vb. sorunlar doğru mu hocam? Ben öyle şeyler olmasın diye lenovo ve asus bakıyordum sadece.
1784593885
Arada bir ekran git...
Hocam gamegaraj kendini kanıtlamış bir marka bence de. Ama yine de içime sinmiyor. Bu Lenovo Legion un fiyat yüksekliği soğutma sisteminden dolaylı değil...
tabii ki ısınır ama soğutma teknolojisi daha iyi sistem almak daha mantıklı değil mi? Dediğim gibi sadece oyun oynamayacağım ne kadar yavaş ısınırsa o kadar...
Ben sadece gaming değil okul için de alıyorum hocam. Rami düşük sistem maalesef işime yaramıyor. Garajslayer için ise Lenovo Legion serisine oranla daha...
Hocam link atabilir misiniz acaba? Sadece lenovo ve asus marka araştırdığım için çok bilmiyorum.
1784563587
Darboğaz yapmaz dedi testler ama ne kadar doğru...