Onun içinde güzel bir şeyler alacağım hocam.
1789726624
Hafiflik çok önemli değil dehşet yüksek elo oynamıyorum ya, hem oyunda kötü olmasın hem projelerde kullanabileyim hemde uzun ömürlü olsun istiyorum hocam.
Hocam bu fiyat bandına aliminyüm kasa bulamam herhalde değil mi? Veya kablosuz bağlantı.
1789691369
Mcu ne demek bilmiyorum orta şekerli olması sıkıntı çıkartmaz herhalde değil mi?
Hocam setup toparlıyorum yavaş yavaş bütçe eridi o yüzden klavyeye 5 vermek beni zorlayacaktır, sizin genel tavsiyeniz o zaman wraith üzerinden mi klavye-mouse vb. ürünlerin alınması yönünde? Bu attıklarınızdan Darmosharkın duruşu hoşuma gitti inceleyeceğim.
1789679210
Akar gider bence :D
Hocam vallaha şaşırdım ya corsair falan evet pahalı ama yani bunların yanında kalitesiz mi kalıyor? Bu arada bu bütçelere zorlayabilirim ama zorlayamazsam diye bana 2-3 bandına da klavye atabilir misiniz? Çok teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz hocam.
Hocam peki corsair veya logitechleri önerir misiniz? Ben bayadır ekipman yenilemiyorum bu marka bizim bildiğimiz isimli markalardan neyi farklı yapıyor?
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim, wraith markasından klavye alınır mı sizce? %75 civarı kaliteli klavye bulunur mu yoksa başka markalara bakılmalı mı biliyorsanız konu dışına taştık biraz ama..