Neler Yeni

Epic Games 3 aylık ücretsiz discord nitro hakkında

Yasinko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yasin Kıran
arkadaşlar her şeyi sorunsuz yapıyorum ama ödeme ekranında kart bilgilerini girdikten sonra işlem tutarı 0.99$ diyor, hatta devam ettiğimde telefona gelen onay kodunda da xx tutarındaki işlemi onaylıyor musunuz diyor. İşleme devam etsem parayı keser mi? Daha doğrusu parasında değilim yine karlıyız da yani tamamen ücretsiz diye duymuştum.

Arcturus

80+ Bronze
arkadaşlar her şeyi sorunsuz yapıyorum ama ödeme ekranında kart bilgilerini girdikten sonra işlem tutarı 0.99$ diyor, hatta devam ettiğimde telefona gelen onay kodunda da xx tutarındaki işlemi onaylıyor musunuz diyor. İşleme devam etsem parayı keser mi? Daha doğrusu parasında değilim yine karlıyız da yani tamamen ücretsiz diye duymuştum.
ss atarmısın?

Arcturus

80+ Bronze

Yasinko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yasin Kıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• IMG_20210613_174514.jpg
    IMG_20210613_174514.jpg
    215.9 KB · Hit: 47

Arcturus

80+ Bronze
Buyur kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka boş kartla da denedim aynı muhabbet
Buradan çözülmeyecek gibi duruyor yeni Epic games hesabı açıp tekrar al eğer olmaz ise E posta yollayabilirsin.

Yasinko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yasin Kıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yalnız 0.99$'ın 8.5TL olması daha çok üzdü beni :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradan çözülmeyecek gibi duruyor yeni Epic games hesabı açıp tekrar al eğer olmaz ise E posta yollayabilirsin.
olur kankam, denerim teşekkürler yardımın için

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,597
İsim
Mertcan Uysal
Olmuyor, farklı ip adresi'de deneseniz; farklı e-posta açıp discord ve epic games hesabı da oluştursanız, Ön ödemeli kartla kayıt olmasanız dahi 8,68TL'lik tutarı ödemezseniz... Maalesef

Yasinko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yasin Kıran
Olmuyor, farklı ip adresi'de deneseniz; farklı e-posta açıp discord ve epic games hesabı da oluştursanız, Ön ödemeli kartla kayıt olmasanız dahi 8,68TL'lik tutarı ödemezseniz... Maalesef
ilginç.. ama anlayamadığım tamamen ücretsiz alanlar da var neden böyle oldu ki?

Top Bottom