Epic Games Çevrimdışı Nasıl Olunur?

Ursa

80+
Reaksiyon skoru
89
Steamda olduğu gibi epicde ben oyun oynarken başkalarının benim aktif olduğumu görmemesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Epic games'i açtığında sol alttan "Ayarlar" menüsüne tıkla.
1630747734317.png

Tercihler bölümünden "Çevrimdışı Modda Taramayı Etkinleştir" kutusunu işaretle.
(Eğer ingilizce kullanıyorsan Preferences bölümünden "Enable Offline mode browsing" kutusunu işaretle.)
1630747769373.png

Epic games'i açtığında sol alttan "Ayarlar" menüsüne tıkla.
Alıntıyı görüntüle

Tercihler bölümünden "Çevrimdışı Modda Taramayı Etkinleştir" kutusunu işaretle.
(Eğer ingilizce kullanıyorsan Preferences bölümünden "Enable Offline mode browsing" kutusunu işaretle.)
Alıntıyı görüntüle
Ama böyle yapınca internetsiz oynamayı sağlamıyo mu? Ben internetim olsada epicden oyun oynarken çevrimdışı gözükmeyi ve hangi oyunu oynadığımı kimsenin görmemesini istiyorum.

Ama böyle yapınca internetsiz oynamayı sağlamıyo mu? Ben internetim olsada epicden oyun oynarken çevrimdışı gözükmeyi ve hangi oyunu oynadığımı kimsenin görmemesini istiyorum.
Hocam internette ve epicde biraz dolanınca sadece bu yöntemin olduğunu gördüm. Çevrimdışı moda alıp bir deneyin.

Hocam internette ve epicde biraz dolanınca sadece bu yöntemin olduğunu gördüm. Çevrimdışı moda alıp bir deneyin.
Dediğim gibi bu yöntem işe yaramıyor. Sadece internet olmadığı zamanlarda epic game üzerinden çevrimdışı oynanabilen oyunları oynamamızı sağlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri