zaten var demesi lazımdı sistemde bir hata olmuştur kütüphanede varsa tkamaArkadaşlar dün saat 19.55 gibi GTA 5'i Epic Games'ten aldım. Kütüphanemde gözüküyor. Ama normalde "Zaten Var" yazması gerekirken "Mevcut Değil" yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Hem uygulamadan, hem de siteden aynı şey yazıyor çıktım tekrar girdim. Neyse zaten birkaç arkadaşta da aynı şey yazıyormuş bug gibi bir şey oldu galiba...Epic Game'ten Full Çık Tekrar Aç Herkes Girdiğinden Bug gibi Bir Şey Oluyor
Bende de öyle fakat kütüphanede gözüküyor bence bir sıkıntı olmaz bug durArkadaşlar dün saat 19.55 gibi GTA 5'i Epic Games'ten aldım. Kütüphanemde gözüküyor. Ama normalde "Zaten Var" yazması gerekirken "Mevcut Değil" yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
bende aldım ama kütüphanede bazen mevcut değil yazıyor sorun olur mu ?Epic Game'ten Full Çık Tekrar Aç Herkes Girdiğinden Bug gibi Bir Şey Oluyor
Bende şu an düzeldi "Zaten Var" yazıyor. Sanırım o an bug gibi bir şey oldu. Eğer epostanıza satın alındı diye e-posta geldiyse sıkıntı olacağını sanmıyorum.bende aldım ama kütüphanede bazen mevcut değil yazıyor sorun olur mu ?
e posta ya fatura geldi ilk başta mevcut değil yazıyor sonra zateen var yazıyorBende şu an düzeldi "Zaten Var" yazıyor. Sanırım o an bug gibi bir şey oldu. Eğer epostanıza satın alındı diye e-posta geldiyse sıkıntı olacağını sanmıyorum.