Neler Yeni

Epic Games (GTAV) İndirime Bandı 0.00/s de kaldı fakat indirme devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Sayar
Herkese merhaba, iyi forumlar. ((Forumda yeniyim, konuyu yanlış bir yere açtıysam kusura bakmayın.)) Sorunum şu : Epic Games GTAV i ücretsiz verdiği zaman kütüphaneme eklemiştim. İndirmek şimdi nasip oldu. İlk denememde hız çok yavaştı (internet hızım 10 mbps). Sonra forumda bu sorunu yaşayan arkadaşların açtığı konuları gördüm (https://forum.donanimarsivi.com/konu/gta-v-hizli-indirme-taktigi.41094/). Bu konudaki çözümlerin hepsini uyguladım. Fakat indirme bandı hala 0.00/s de duruyor.
Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde 1.5 mbps/sn ağ kullanımı olduğunu görüyorum. Kafam çok karıştı, yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (129).png
    Ekran Görüntüsü (129).png
    458.3 KB · Hit: 69

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,503
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Epic Games bende de böyle çok yavaş indiriyor nedense. Çözümünü bilenleri bekliyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle devam ederse yaklaşık bir ay falan sürer sanırım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Epic kütüphanemde GTAV'in bilgisayarımda 98 GB'lık dosya boyutuna sahip olduğunu görüyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Daha önce hiç indirmedim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (131).png
    Ekran Görüntüsü (131).png
    28.8 KB · Hit: 57
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözümü bilen yok mu hiç ?

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Herkese merhaba, iyi forumlar. ((Forumda yeniyim, konuyu yanlış bir yere açtıysam kusura bakmayın.)) Sorunum şu : Epic Games GTAV i ücretsiz verdiği zaman kütüphaneme eklemiştim. İndirmek şimdi nasip oldu. İlk denememde hız çok yavaştı (internet hızım 10 mbps). Sonra forumda bu sorunu yaşayan arkadaşların açtığı konuları gördüm (https://forum.donanimarsivi.com/konu/gta-v-hizli-indirme-taktigi.41094/). Bu konudaki çözümlerin hepsini uyguladım. Fakat indirme bandı hala 0.00/s de duruyor.
Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde 1.5 mbps/sn ağ kullanımı olduğunu görüyorum. Kafam çok karıştı, yardım edebilirseniz çok sevinirim.
epic games yanlış gösteriyor diye biliyorum çözümünü tam bilmiyorum ama normal değerlerde indiriyor

Top Bottom