gelin o zaman hepimiz büyük konuşalım ki versin işteRDR2 hayatta vermez. Büyük konuşmamak lazım ama RDR2'ye ihtimal vermiyorum.
Knk sanırım geçende aynısını söylemiştin.Valhalla 40 saat oynadım. Bu süre sonunda baydı çünkü tekrara bindi oyun. Ama en zevk alarak oynadığım AC oyunudur kendisi.
140tl verebilir misinCyberpunk inş
Aynen söylemiştim. Sıkılmıyorsan al oyna knk çiçek gibi oyun. Ama biraz fazla bug dolu .dKnk sanırım geçende aynısını söylemiştin.
Ben AC oyunundan asla sıkılmam knk, hepsini zevkle oynadım.
Bence yine ea oyunu verir nfs payback yada heat gibiİnşallah Rdr2 Verir Diyorum Sizce?
O hileleri bir kaldırsalar oyunun zevki süper olurve hile dolu.
bu dediğin dondurma kutusundan dolma çıkması gibi bir şey hayatta çıkmaz yaniİnşallah Rdr2 Verir Diyorum Sizce?
bende paylaşmıştım ama uyarı aldım
Bencede , Ama hile korumasıyla daha zevkli olur oyun baya hile var.Ama benim pc kaldırmaz o yüzden sorun yokFall guys versin yeter, herkesin seveceği tarzda ve güzel bir oyun
Çok sinir oyun ama zevkli.O hileleri bir kaldırsalar oyunun zevki süper olur
Ah bi Forza Horizon 4 verse.Araba oyunu verecek gibi hissediyorum nedense
Ben sansürlü paylaştım ama. Uyarı alırsam bir daha atmam.bu dediğin dondurma kutusundan dolma çıkması gibi bir şey hayatta çıkmaz yani
bu dediğim bugün yaşandı mesela güzel bir şey beklerken nba 2k21 verdi mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende paylaşmıştım ama uyarı aldım
Aynen ben oynayamıyom ama ytden izliyom zevklimi zevkli valla günahına almayak adamların .Çok sinir oyun ama zevkli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ah bi Forza Horizon 4 verse.