Neler Yeni

Epic games harici ssd oyunu görmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Çelik
İyi akşamlar herkese. Ev İnternetim olmadığı için harici ssd aldım ve arkadaşım bana oyun atıp veriyor steamda bir çok kez yaptık ve her seferinde işe yaradı. Epic gamesten ise GTA5 yükledi taktım ve oyunu görmüyor oyunun ana dizisinden exe dosyasını acıyorum oyun yüklü değil yazıyor. Oyun rockstar launcher de gözüküyor play on epic basıyorum yine oyun yüklü değil diyor bunun bildiğiniz bir çözümü varmıdır teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hüseyin
İyi akşamlar herkese. Ev İnternetim olmadığı için harici ssd aldım ve arkadaşım bana oyun atıp veriyor steamda bir çok kez yaptık ve her seferinde işe yaradı. Epic gamesten ise GTA5 yükledi taktım ve oyunu görmüyor oyunun ana dizisinden exe dosyasını acıyorum oyun yüklü değil yazıyor. Oyun rockstar launcher de gözüküyor play on epic basıyorum yine oyun yüklü değil diyor bunun bildiğiniz bir çözümü varmıdır teşekkür ederim.
epic games yüklümü

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,268
İsim
Emre
Discord
necromancerr
https://www.epicgames.com/help/tr/c...yunu bul.,istediğin yeni yükleme konumunu seç. bunu bi denermisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
epic den açmayı denedinizmi eğer denediyseniz oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın düzelir efendim
Oyun yüklü gözükmüyor yani dosya bütünlüğünü dogrulamiyorun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kaldırılacak bi oyun gözükmüyor epic de

Son düzenleme:
Top Bottom