Epic Games hesabı satılabilir mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Epic Games hesabımdan gelir elde etmek istiyorum. 1 aylık kiralayarak.
Sorularım var.

• Epic Games hesap satışı legal midir?
  • Satın alan kişi hesaptaki bir oyunda hile açabilir mi? (Ör: RDR 2, GTA V)
  • Hesabı satın alan kişi hesaba zarar verebilir mi? (Hesap silme gibi)
  • Farklı sorunlar yaşar mıyım?
RDR 2
GTA V
Metro serisi
Bannerlord
Valhalla
Odyssey
.
.
.

gibi gibi oyunlar. 30 günde bir 15 20 lira alsam 10 kişiden aylık 150 200 lira eder. Böyle bir şey mümkün müdür? Riskli midir riskli ise risk düşürülür mü?

Mümkün olabilir ancak işleyeceğini sanmıyorum çünkü bu fiyatlara hesaplar satılıyor.

sanmam işlemez bu plan

Mümkün olabilir ancak işleyeceğini sanmıyorum çünkü bu fiyatlara hesaplar satılıyor.
O hesaplar da aynı mantık zaten. Kim RDR 2 olan hesabı kalıcı şekilde 10 liraya satar söyler misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanmam işlemez bu plan
Sadece benim açıdan güvenlik sorunları olur mu onu merak ediyorum?

hocam hile yapması mümkündür muhtemelen 12-20 liraya rdr2 gta5 hesap satan var fakat güvenilir mi? bilmiyorum.

hile açabilir alan kişi, oyunların çoğu epic gamesin verdiği ücretsiz oyunlarsa pek tutmaz çok ucuza satılıyor zaten epic hesapları oyun satma işi yapmak istiyorsanız en iyi yöntem steamdeki oyunlarını aile paylaşımıyla offline olarak oynatabilirsiniz özellikle god of war, spiderman tarzı pahalı oyunları tek tek birden fazla kişiye satabilirsiniz her oyun için başka hesap veriyorsunuz alan kişiye kısaca

hile açabilir alan kişi, oyunların çoğu epic gamesin verdiği ücretsiz oyunlarsa pek tutmaz çok ucuza satılıyor zaten epic hesapları oyun satma işi yapmak istiyorsanız en iyi yöntem steamdeki oyunlarını aile paylaşımıyla offline olarak oynatabilirsiniz özellikle god of war, spiderman tarzı pahalı oyunları tek tek birden fazla kişiye satabilirsiniz her oyun için başka hesap veriyorsunuz alan kişiye kısaca
Kendim satın aldığım oyunlara ikinci el fiyatı biçtiğim zaman 700 liralık olmadı 650 liralık fiyat etiketi ortaya çıkıyor. 650 liraya oyunları 15 liraya oynama imkanı bana mantıklı geldi. Ama işte 10 20 lira için hesaptan olmayalım sonra. Ne diyorsunuz?

Kendim satın aldığım oyunlara ikinci el fiyatı biçtiğim zaman 700 liralık olmadı 650 liralık fiyat etiketi ortaya çıkıyor. 650 liraya oyunları 15 liraya oynama imkanı bana mantıklı geldi. Ama işte 10 20 lira için hesaptan olmayalım sonra. Ne diyorsunuz?
valla mail-telefon vs. olmadan hesaba bir şey yapabileceklerini sanmıyorum ama onlineda ban riski olur tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,295
Üyeler
186,868
Son üye
metinahmet111
Geri