Neler Yeni

epic games hesabıma giremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet yazgan
epic games hesabıma giremiyorum nedeni ise: hesabın gmail ve şifresini yazdığımda gmaile doğrulama kodu gönderiyor fakat doğrulama kodu gönderdiği yer tabletim tabletimde sorunlar çıktığı için sıfırlamak zorunda kaldım ve bu gmail o tabletten başka hiç bir yerde yoktu ve gmailime giremiyorum bana yardımcı olur musunuz?

sllhhhxd

80+
doğrulama kodu geldiği kısımda telefona sms gönderme seçeneği var mı bir kontrol et. varsa öyle hallet. aksi halde gmaile başka bir cihazdan girmen lazım başka türlü olmaz diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
doğrulama kodu geldiği kısımda telefona sms gönderme seçeneği var mı bir kontrol et. varsa öyle hallet. aksi halde gmaile başka bir cihazdan girmen lazım başka türlü olmaz diye biliyorum.
yok knk olmuyor

sllhhhxd

80+
hatırlıyorum fakat giriş için gmailin olduğu hesaba bi kod gönderiyor o kodda bana gelmiyor
anlamadım. epic gamesten değil gmaile başka biyerden gir oraya kod gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tableti sıfırladınız diye gmail hesabı gitmez gmaili ve şifreyi yazarak farklı cihazdan girebilirsiniz

sonra da gelen kodu girersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet yazgan
anlamadım. epic gamesten değil gmaile başka biyerden gir oraya kod gelir.

tableti sıfırladınız diye gmail hesabı gitmez gmaili ve şifreyi yazarak farklı cihazdan girebilirsiniz

sonra da gelen kodu girersin
gmail gitmedi fakat ben girmeye çalışıyorum şuan tabletten tablete kod gönderiyor ama tablette artık hesap yok ve aynı gmail başka hiçbir yerde yok

sllhhhxd

80+
aynı gmail başka hiçbir yerde yok
tableti boşver bilgisayarda veya başka bir telefonda gmaili ve şifreni yazarak oturum aç.

ben anlamıyorum gmaile girerken nasıl aynı gmaile doğrulama kodu gönderebilir

epic gamesi kapattın değil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet yazgan
telefondan da denedim yine olmadı normalde çok takılmamda o hesaba çok para harcamıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet yazgan
knk bak telefondan gmaile giriyorum ya girince gmailimi şifremi yazdım zaman otomatik direk hesaba girmiyor tablete gönderiyor tablette sıfırlandığı için gmail onda gitti o yüzden bende gönderilen kodu alamıyorum ve hesaba giremiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet yazgan
huawei mediaped t5 adlı tablete gönderdiğimiz kodu onaylayın diyor

Top Bottom