epic games hesabıma giremiyorum

Reaksiyon skoru
30
epic games hesabıma giremiyorum nedeni ise: hesabın gmail ve şifresini yazdığımda gmaile doğrulama kodu gönderiyor fakat doğrulama kodu gönderdiği yer tabletim tabletimde sorunlar çıktığı için sıfırlamak zorunda kaldım ve bu gmail o tabletten başka hiç bir yerde yoktu ve gmailime giremiyorum bana yardımcı olur musunuz?

doğrulama kodu geldiği kısımda telefona sms gönderme seçeneği var mı bir kontrol et. varsa öyle hallet. aksi halde gmaile başka bir cihazdan girmen lazım başka türlü olmaz diye biliyorum.

hatırlıyorum fakat giriş için gmailin olduğu hesaba bi kod gönderiyor o kodda bana gelmiyor
anlamadım. epic gamesten değil gmaile başka biyerden gir oraya kod gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tableti sıfırladınız diye gmail hesabı gitmez gmaili ve şifreyi yazarak farklı cihazdan girebilirsiniz

sonra da gelen kodu girersin

anlamadım. epic gamesten değil gmaile başka biyerden gir oraya kod gelir.

tableti sıfırladınız diye gmail hesabı gitmez gmaili ve şifreyi yazarak farklı cihazdan girebilirsiniz

sonra da gelen kodu girersin
gmail gitmedi fakat ben girmeye çalışıyorum şuan tabletten tablete kod gönderiyor ama tablette artık hesap yok ve aynı gmail başka hiçbir yerde yok

aynı gmail başka hiçbir yerde yok
tableti boşver bilgisayarda veya başka bir telefonda gmaili ve şifreni yazarak oturum aç.

ben anlamıyorum gmaile girerken nasıl aynı gmaile doğrulama kodu gönderebilir

epic gamesi kapattın değil mi

telefondan da denedim yine olmadı normalde çok takılmamda o hesaba çok para harcamıştım

knk bak telefondan gmaile giriyorum ya girince gmailimi şifremi yazdım zaman otomatik direk hesaba girmiyor tablete gönderiyor tablette sıfırlandığı için gmail onda gitti o yüzden bende gönderilen kodu alamıyorum ve hesaba giremiyorum.

huawei mediaped t5 adlı tablete gönderdiğimiz kodu onaylayın diyor

Geri