Rovalian 80+ Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 301 Dahası Reaksiyon skoru 72 İsim Kaan 24 Ekim 2021 #1 Agalar normal hizlardan çok çok düşük hızlar alıyorum bunun bir çözümü var mı?
G G.O.A.T. 80+ Platinum Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 12,139 En İyi Cevap 6 Dahası Reaksiyon skoru 26,245 Konum Staples Center İsim Mehmet İlgilendiği Kategoriler NBA 24 Ekim 2021 #2 Rovalian yazmış: Agalar normal hizlardan çok çok düşük hızlar alıyorum bunun bir çözümü var mı? Devamı için tıklayın... İnternetten bahsediyorsan evet, normal. Epic bir türlü düzeltemedi o sorunu. Aksine son zamanlarda daha da arttı.
Rovalian yazmış: Agalar normal hizlardan çok çok düşük hızlar alıyorum bunun bir çözümü var mı? Devamı için tıklayın... İnternetten bahsediyorsan evet, normal. Epic bir türlü düzeltemedi o sorunu. Aksine son zamanlarda daha da arttı.
Rovalian 80+ Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 301 Dahası Reaksiyon skoru 72 İsim Kaan 24 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Aga bu ne ya 100 kb/s üstü zor alamıyorum bundan sonra sonuna kadar Steam G.O.A.T. yazmış: İnternetten bahsediyorsan evet, normal. Epic bir türlü düzeltemedi o sorunu. Aksine son zamanlarda daha da arttı Devamı için tıklayın...
Aga bu ne ya 100 kb/s üstü zor alamıyorum bundan sonra sonuna kadar Steam G.O.A.T. yazmış: İnternetten bahsediyorsan evet, normal. Epic bir türlü düzeltemedi o sorunu. Aksine son zamanlarda daha da arttı Devamı için tıklayın...