Neler Yeni

🔥İndirim EPİC GAMES indiriminden bunlar alınır mı

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
1704095450867.png

agalar alayımı yoksa bidaha düşmez zaten rdr 2 filan çok önerildi ama sevmeyebilirim diye düşündüm açıkası yoksa rdr2 de alayim mi okadar güzel mi izlemedim bile

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Hamza Ziya Üstün
Ben olsam alabiliyorken rdr2 de alırdım

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Alıntıyı görüntüle
agalar alayımı yoksa bidaha düşmez zaten rdr 2 filan çok önerildi ama sevmeyebilirim diye düşündüm açıkası yoksa rdr2 de alayim mi okadar güzel mi izlemedim bile
Dying light 2 stay humanı arkadaşlarla oynayacaksan kesinlikle tavsiye ederim zombi temalı şeyler seviyorsan. Biz soluksuz oynayıp bitirdik 1 i de 2 yide çok keyifliydi.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,803
İsim
MehmedVII
Alıntıyı görüntüle
Dying Light 2 kesinlikle alınır. Yazın 80 saatlik save silinmişti tekrar başladım 30 saat oynadım bile. Çok uzun saatler gömebileceğin bir oyun. Ayrıca yapımcılar çok ilgili sürekli güncelleme ve event geliyor. Yazın olduğu hâl ile bile baya fark var şu an. Bf5 2042'den sonra en kötü bf oyunu olabilir. Oyunda P2W de var ama 40 liraya oynanır. Fazla beklentin olmasın. Bannerlord bilmiyorum.

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dying light 2 stay humanı arkadaşlarla oynayacaksan kesinlikle tavsiye ederim zombi temalı şeyler seviyorsan. Biz soluksuz oynayıp bitirdik 1 i de 2 yide çok keyifliydi.
arkadaşımla oynicaz 1 i bitiridk 2 kere oda alacak duruma göre çok sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dying Light 2 kesinlikle alınır. Yazın 80 saatlik save silinmişti tekrar başladım 30 saat oynadım bile. Çok uzun saatler gömebileceğin bir oyun. Ayrıca yapımcılar çok ilgili sürekli güncelleme ve event geliyor. Yazın olduğu hâl ile bile baya fark var şu an. Bf5 2042'den sonra en kötü bf oyunu olabilir. Oyunda P2W de var ama 40 liraya oynanır. Fazla beklentin olmasın. Bannerlord bilmiyorum.
eyw sağolasın dy2 arkadaşla oynayacam zaten tekte oynamak istiyorum ama arkadaşla daha çok sariyor aliyorum

duchess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
Alıntıyı görüntüle
Hocam rdr 2 kaçırma! oyunu aldım sadece 30 dk oynayışla etkisinde kaldım o oyun birdaha bu fiyata çok zor bulunur imkanın varsa onu da al zorla bütçeyi bence bu arada sepetin baya kaliteli

emretnar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
emre çetin
Alıntıyı görüntüle
Hazır almışkane mesinlimle rdr2 yi oneririm naysla almayi unutma birde ve burdan gelen epic odulleriylede ucretsiz bir sekilde the wolf among us ve disci elysium alabilirsin he onlar ilgimi cekkmez diyosun telltale definitive series cakarsin o oyjnlar seni 3 4 ay goturur

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Melik
Top Bottom