Dying light 2 stay humanı arkadaşlarla oynayacaksan kesinlikle tavsiye ederim zombi temalı şeyler seviyorsan. Biz soluksuz oynayıp bitirdik 1 i de 2 yide çok keyifliydi.Alıntıyı görüntüle
agalar alayımı yoksa bidaha düşmez zaten rdr 2 filan çok önerildi ama sevmeyebilirim diye düşündüm açıkası yoksa rdr2 de alayim mi okadar güzel mi izlemedim bile
Dying Light 2 kesinlikle alınır. Yazın 80 saatlik save silinmişti tekrar başladım 30 saat oynadım bile. Çok uzun saatler gömebileceğin bir oyun. Ayrıca yapımcılar çok ilgili sürekli güncelleme ve event geliyor. Yazın olduğu hâl ile bile baya fark var şu an. Bf5 2042'den sonra en kötü bf oyunu olabilir. Oyunda P2W de var ama 40 liraya oynanır. Fazla beklentin olmasın. Bannerlord bilmiyorum.Alıntıyı görüntüle
agalar alayımı yoksa bidaha düşmez zaten rdr 2 filan çok önerildi ama sevmeyebilirim diye düşündüm açıkası yoksa rdr2 de alayim mi okadar güzel mi izlemedim bile
arkadaşımla oynicaz 1 i bitiridk 2 kere oda alacak duruma göre çok sağolDying light 2 stay humanı arkadaşlarla oynayacaksan kesinlikle tavsiye ederim zombi temalı şeyler seviyorsan. Biz soluksuz oynayıp bitirdik 1 i de 2 yide çok keyifliydi.
eyw sağolasın dy2 arkadaşla oynayacam zaten tekte oynamak istiyorum ama arkadaşla daha çok sariyor aliyorumDying Light 2 kesinlikle alınır. Yazın 80 saatlik save silinmişti tekrar başladım 30 saat oynadım bile. Çok uzun saatler gömebileceğin bir oyun. Ayrıca yapımcılar çok ilgili sürekli güncelleme ve event geliyor. Yazın olduğu hâl ile bile baya fark var şu an. Bf5 2042'den sonra en kötü bf oyunu olabilir. Oyunda P2W de var ama 40 liraya oynanır. Fazla beklentin olmasın. Bannerlord bilmiyorum.
Hocam rdr 2 kaçırma! oyunu aldım sadece 30 dk oynayışla etkisinde kaldım o oyun birdaha bu fiyata çok zor bulunur imkanın varsa onu da al zorla bütçeyi bence bu arada sepetin baya kaliteliAlıntıyı görüntüle
Hazır almışkane mesinlimle rdr2 yi oneririm naysla almayi unutma birde ve burdan gelen epic odulleriylede ucretsiz bir sekilde the wolf among us ve disci elysium alabilirsin he onlar ilgimi cekkmez diyosun telltale definitive series cakarsin o oyjnlar seni 3 4 ay gotururAlıntıyı görüntüle
Bence it takes two da alsan mantıklı olurAlıntıyı görüntüle
Rdr 2 al bu fiyata asla bulamazsın bu oyunlar ister istemez arada indirime girerlerAlıntıyı görüntüle
Rdr2 kaç paraRdr 2 al bu fiyata asla bulamazsın bu oyunlar ister istemez arada indirime girerler