Hayir kredi karti ilebanka kartı ilemi aldın
Kredi kartı olması lazım kardeşimbanka kartı ilemi aldın
Benim ki de master cardibanka kartı ile alıcam kredi kartın reddedildi diyor kart mastercard olarak geçiyor epicdede mastercard yazıyor olmadı alamadım
Kbanka kartı ile alıcam kredi kartın reddedildi diyor kart mastercard olarak geçiyor epicdede mastercard yazıyor olmadı alamadım
Hesabındaki para ile yani hesap kartı ile almayı deniyorsan kredi kartı kısmından red alırsın , GPAY ile ödeme seçeneğini deneyebilirsin sorun yaşayacağını sanmamreddedildi hatası veriyor sürekli alamadım
o ney oluyor havale falanmı nasıl yapıcamK
Hesabındaki para ile yani hesap kartı ile almayı deniyorsan kredi kartı kısmından red alırsın , GPAY ile ödeme seçeneğini deneyebilirsin sorun yaşayacağını sanmam
Ödeme seçeneklerinde GPAY mevcut , bu seçeneği seçersen gerekli yönlendirmeyi yapacaktır havale yahut banka kartıyla direkt olara alabilirsin diye düşünüyorumo ney oluyor havale falanmı nasıl yapıcam
bakıp dönücemÖdeme seçeneklerinde GPAY mevcut , bu seçeneği seçersen gerekli yönlendirmeyi yapacaktır havale yahut banka kartıyla direkt olara alabilirsin diye düşünüyorum
şey havalede mobile ile havale edicem değilmiÖdeme seçeneklerinde GPAY mevcut , bu seçeneği seçersen gerekli yönlendirmeyi yapacaktır havale yahut banka kartıyla direkt olara alabilirsin diye düşünüyorum