- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen uygun fiyattalar god of war güzel oyun ps4 te oynamıştımBenim aklımda bunlar vardı iyi fiyata geldi.
aynen uygun fiyattalar god of war güzel oyun ps4 te oynamıştımBenim aklımda bunlar vardı iyi fiyata geldi.
Voidu nedirAC Valhalla'yı Voidu'dan 67.25 TL'ye alırsanız DL2 için bütçeniz kalıyor mu?
Oyun satış sitesi. Güvenilirdir. Forumda alışveriş yapan çok kişi var.Voidu nedir
hesapmı veriyor kodmu satın alıncaOyun satış sitesi. Güvenilirdir. Forumda alışveriş yapan çok kişi var.
Assassin's Creed Valhalla | PC - Uplay Oyun Kodu
Assassin's Creed Valhalla ile Erken Orta Çağ İngiltere'sinde Viking akıncısı Eivor olarak aksiyon dolu bir maceraya çık. PC kodunuzu düşük fiyatlarla alın!www.voidu.com
Voidu ile Ubisoft Connect hesabını bağladıktan sonra oyunu satın alıyorsun. Sonra claim ediyorsun ve oyun senin kendi şahsi Ubisoft Connect hesabına tanımlanıyor.hesapmı veriyor kodmu satın alınca
anladım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için alabilirim büyük ihtimalle hepsiniVoidu ile Ubisoft Connect hesabını bağladıktan sonra oyunu satın alıyorsun. Sonra claim ediyorsun ve oyun senin kendi şahsi Ubisoft Connect hesabına tanımlanıyor.
Far Cry 6 alma ama. Git bir garibanı doyur daha iyi.anladım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için alabilirim büyük ihtimalle hepsini
neden çok mu kötüFar Cry 6 alma ama. Git bir garibanı doyur daha iyi.
Yani oynamadım. Sadece yorumlarına baktım. Enis Kirazığlu da baya gömdü. Yani genel yorum şöyle:neden çok mu kötü
Dying Light 2 güzel oyun.Hikaye ve açık dünya açısından güzel baya.Cyberpunk'da olabilir 3 çeşit hikayesi var.Üstüne açık dünyası falan sarar bir süre.Farcry artık kendini çok tekrar eden bir seri gibi geliyor bana her oyun aynı.Bence ya Dying Light/Cyberpunk ya da Dying Light/Valhalla.Assassin's Creed Valhalla
Dying Light 2 Stay Human
Cyberpunk 2077
Far Cry® 6
bu oyunlar arasında kaldım 2 tane alacağım sizce hangilerini almalıyım tavsiyede bulunabilirmisinizhttps://store.epicgames.com/tr/p/cyberpunk-2077
baya uygun fiyata düştüğü için yazmıştım birde far cry 3 oynadım en son ve onu sevdiğim için almak istemiştim kötüyse almama gerek yok o zamanYani oynamadım. Sadece yorumlarına baktım. Enis Kirazığlu da baya gömdü. Yani genel yorum şöyle:
"Oyun çok tekrara biniyor, daha ilk saatten sıkıldım, hikaye zaten klişe, bu mu lan 60 dolarlık oyun."
Far Cry 3 serinin en iyi oyunu olarak anılırken FC6 en kötü oyunu olarak anılır. Kesinlikle alma.baya uygun fiyata düştüğü için yazmıştım birde far cry 3 oynadım en son ve onu sevdiğim için almak istemiştim kötüyse almama gerek yok o zaman