Neler Yeni

Epic Games Oyun İndirim Oyun Tavsiyesi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
AC Valhalla'yı Voidu'dan 67.25 TL'ye alırsanız DL2 için bütçeniz kalıyor mu?

xReDragoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tolga Uyar

xReDragoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tolga Uyar
Voidu ile Ubisoft Connect hesabını bağladıktan sonra oyunu satın alıyorsun. Sonra claim ediyorsun ve oyun senin kendi şahsi Ubisoft Connect hesabına tanımlanıyor.
anladım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için alabilirim büyük ihtimalle hepsini

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Assassin's Creed Valhalla

Dying Light 2 Stay Human

Cyberpunk 2077

Far Cry® 6

bu oyunlar arasında kaldım 2 tane alacağım sizce hangilerini almalıyım tavsiyede bulunabilirmisinizhttps://store.epicgames.com/tr/p/cyberpunk-2077

Dying Light 2 güzel oyun.Hikaye ve açık dünya açısından güzel baya.Cyberpunk'da olabilir 3 çeşit hikayesi var.Üstüne açık dünyası falan sarar bir süre.Farcry artık kendini çok tekrar eden bir seri gibi geliyor bana her oyun aynı.Bence ya Dying Light/Cyberpunk ya da Dying Light/Valhalla.

xReDragoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tolga Uyar
Yani oynamadım. Sadece yorumlarına baktım. Enis Kirazığlu da baya gömdü. Yani genel yorum şöyle:
"Oyun çok tekrara biniyor, daha ilk saatten sıkıldım, hikaye zaten klişe, bu mu lan 60 dolarlık oyun."
baya uygun fiyata düştüğü için yazmıştım birde far cry 3 oynadım en son ve onu sevdiğim için almak istemiştim kötüyse almama gerek yok o zaman

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
baya uygun fiyata düştüğü için yazmıştım birde far cry 3 oynadım en son ve onu sevdiğim için almak istemiştim kötüyse almama gerek yok o zaman
Far Cry 3 serinin en iyi oyunu olarak anılırken FC6 en kötü oyunu olarak anılır. Kesinlikle alma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,676
Üyeler
166,806
Son üye
klavyedelikanlısı0
Top Bottom