Neler Yeni

Yardım Epic Games oyun indirmeye çalıştığımda hdd yazmıyor

AliBey00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ali Yılmaz
Epic games Total war saga:Troy indiriyorum ama anlam veremediğim şekilde biraz indirip biraz duruyor
1597333252859.png
burada da görüyorsunuz

Barneystinson

80+ Silver

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
arada böyle oluyor zaten epicteki indirme çok sıkıntılı.

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
gta da aynı şekilde yükleniyor bende şu an

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
onun bir çözümü yok bildiğim kadarıyla ben indirirken arkada müzik dinliyorum veya oyun oynuyorum biraz zaman geçtikten sonra inmeye başlıyor

Krull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
kruull krulll
Çalıştır kısmına %appdata% yazın ve Appdata klasörüne gelin. Ardından "Local -> EpicGamesLauncher -> Saved -> Config -> Windows" yolunu izleyin. Karşınıza engine.ini adında bir dosya çıkacak. O dosyaya aşağıdaki kodu yapıştırın. (not defteri ile açarak ve eğer bir kod daha varsa bir satır boşluk bırakıp yapıştırın boşsa yapıştırın gitsin.)

Kod:
[HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10

[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads=3
ChunkRetries=20
RetryTime=0.1
Ardından Launcherı yeniden başlatın ve bitmiştir. Artık hızınıza göre download yapabilirsiniz. Eğer sizde bir işe yaramadıysa ya da daha kötü olduysa kodu silebilirsiniz ancak yüksek ihtimalle çalışacaktır.
(Başka bir forumda gördüm)

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
Çalıştır kısmına %appdata% yazın ve Appdata klasörüne gelin. Ardından "Local -> EpicGamesLauncher -> Saved -> Config -> Windows" yolunu izleyin. Karşınıza engine.ini adında bir dosya çıkacak. O dosyaya aşağıdaki kodu yapıştırın. (not defteri ile açarak ve eğer bir kod daha varsa bir satır boşluk bırakıp yapıştırın boşsa yapıştırın gitsin.)

Kod:
[HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10

[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads=3
ChunkRetries=20
RetryTime=0.1
Ardından Launcherı yeniden başlatın ve bitmiştir. Artık hızınıza göre download yapabilirsiniz. Eğer sizde bir işe yaramadıysa ya da daha kötü olduysa kodu silebilirsiniz ancak yüksek ihtimalle çalışacaktır.
(Başka bir forumda gördüm)
appdata isimli klasör gözükmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,839
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom