Galiba 284 saat 29 dk 11 sn demek istemişAlıntıyı görüntüle
bu nasıl saate vuruluyor 11 g ney gün mü ? Yani her 24 saati 1 gün diye mi yazmışlar ?
11güAlıntıyı görüntüle
bu nasıl saate vuruluyor 11 g ney gün mü ? Yani her 24 saati 1 gün diye mi yazmışlar ?
1 g 24 saat
11 asır
o zaman yanlış 2020 den beri her gün en az 1 saat oynadığım oyun buGaliba 284 saat 29 dk 11 sn demek istemiş
hocam 11 GÜN 20 SAAT 29 DAKİKA 21 SANİYEAlıntıyı görüntüle
ben zaten ilk başta hesaplayıp inanmayınca böyle bir başlık açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman yanlış 2020 den beri her gün en az 1 saat oynadığım oyun bu
Sorması ayıptır oyunun adı neydi
o zaman yanlış 2020 den beri her gün en az 1 saat oynadığım oyun bu
evet bende öyle anladım başta ama attığım oyunu 284 saat oynamadığımdan eminimAnlamak zor olmasa gerek, her 24 saati 1 gün olarak yazmışlar. 11 Gün 20 Saat 29 Dakika oynadığına göre 284 Saat 20 Dakika oynamışsın.
Linç geliyor FortniteSorması ayıptır oyunun adı neydi
Yok lan ben de mobilden arkadaşımla oynadım sarıyoevet bende öyle anladım başta ama attığım oyunu 284 saat oynamadığımdan eminim
Linç geliyor Fortnite
ben 2020 de başladım Korona günlerim falan Fortnite cs ile geçti yani her gün 1 saat oynasam koronadan bu yana 730 saat yapar bu yıl bitmedi ama zaten koronada her gün en az 5 saat oynuyordumYok lan ben de mobilden arkadaşımla oynadım sarıyo
ben 2020 de başladım Korona günlerim falan Fortnite cs ile geçti yani her gün 1 saat oynasam koronadan bu yana 730 saat yapar
Epicde sıkıntı var haraldeben 2020 de başladım Korona günlerim falan Fortnite cs ile geçti yani her gün 1 saat oynasam koronadan bu yana 730 saat yapar bu yıl bitmedi ama zaten koronada her gün en az 5 saat oynuyordum